,,Lupii” au început cu o victorie semifinala Campionatului Național

Corona Brașov Wolves a început favorabil seria semifinalei Campionatului Național, cu Progym Gheorgheni. Pe gheața Patinoarului Olimpic Brașov, ,,lupii” au patinat mult și cu folos, obținând o victorie cât se poate de clară și meritată : 5-1 (0-0, 4-1, 1-0).

După o primă repriză destul de echilibrată, cu ocazii de ambele părți, echipa Brașovului a luat meciul pe cont propriu și a rezolvat practic problema învingătoarei în actul secund, când a înscris patru goluri, prin Knyazev (min. 21,24), Filip (min. 27,38), Walls (min. 34,35 și 37,11), oaspeții marcând o singură dată (min.24, 25). În repriza a treia, Corona Brașov și-a reconfirmat dominarea și pofta de joc, înscriind încă o dată, prin Trancă (min. 40,58).

Marius Trandafir, antrenor secund Corona Brașov Wolves : ,,Start bun al nostru în această semifinală. Felicit băieții pentru atitudine și determinarea de care au dat dovadă. Am început cu dreptul dar important este să rămânem în continuare concentrați și să tratăm fiecare meci cu maximă seriozitate. Încercăm să jucăm cât se poate de bine, să scoatem maxim din fiecare meci”

Al doilea meci al seriei semifinalei se va disputa tot la Brașov, maine de la ora 18,30.