,,Lupii” au învins Dunărea, după un meci disputat

În cadrul Campionatului Naţional de hochei, pe gheaţa Patinoarului Olimpic Braşov, s-a disputat un meci aprig, cu multe goluri, între Corona Braşov Wolves şi Dunărea Galaţi . Echipa braşoveană s-a impus la mare luptă, cu 6-5 (2-2, 1-1, 3-2), scorul având o evoluţie palpitantă, cu mult suspans : 1-0, 1-1, 1-2, 2-2, 2-3, 3-3, 4-3, 4-4, 4-5, 5-5, 6-5.

Nu au lipsit nici clinciurile, intrările dure şi altercaţiile pe gheaţă, disputa având toate ingredientele apreciate de spectatori. Echipa Braşovului a marcat golul victoriei în ultimele două minute, iar în ultimele 23 de secunde, antrenorul gălăţean Marius Trandafir a scos portarul, ineficient însă, pentru că echipa lui a pierdut şi a ratat puncte importante, în tentativa de a ocupa locul trei în clasamentul sezonului regulat.

Corona Braşov Wolves şi-a consolidat prima poziţie în acelaşi clasament, având acum 61 de puncte.

Golurile echipei braşovene au fost înscrise de : 
Denis Zabludovsky (min. 1,14), Ian McDonald (min. 19,34), Tomas Klempa (min. 34,15), Bryan McGregor (min. 40, 59), Roberto Gliga (min. 55,40), Gergo Biro (min. 58,08).

Martin Lacroix, antrenorul ,,lupilor” : ,,Am dominat clar, am avut o posesie foarte bună, am ratat foarte mult şi, normal, evaluezi un meci în funcţie de situaţiile de gol avute. Nu este vorba numai de şuturile la poartă ci şi de ocazii din apropierea porţii, care au fost multe. De asemenea, portarul lor a prins o zi foarte bună. Noi nu ne-am panicat niciun moment, avem multe puncte în faţa tuturor adversarelor, însă am dorit să oferim publicului un spectacol şi cred că am reuşit, mai ales că am şi câştigat. Am făcut o repetiţie utilă pentru meciul de luni, contra celor de la MAC Budapesta”

Următorul meci al ,,lupilor” se va desfăşura tot acasă, luni, 16 ianuarie (ora 18,30), tot acasă, cu MAC Budapesta, în Liga Mol.