,,Lupii” au „sfasiat” HSC Miercurea Ciuc cu 3-0!

Corona Braşov Wolves a înregistrat o nouă victorie în Liga Mol şi, deopotrivă, în Campionatul Naţional, dispunând în deplasare de rivala HSC Miercurea Ciuc!

A fost a doua victorie consecutivă a ,,lupilor” în dauna echipei ciucane, după ce o învinsese vinerea trecută şi la Braşov (4-2). În meciul de la Miercurea Ciuc, după două reprize fără gol, ,,lupii” au fost…răi şi au tranşat repede meciul în ultima repriză, pe care au controlat-o clar, motiv pentru care echipa gazdă nu a mai contat…

Scor final 3-0 (0-0, 0-0, 3-0) pentru Corona Braşov Wolves, care obţine din nou 6 puncte, 3 în Liga Mol şi 3 în Campionatul Naţional! 

Golurile au fost înscrise de Tomas Klempa (min. 40,54), Filip Richard (min.43,57) şi Arpad Mihaly (min. 59,59).

Contactat după partidă, preşedintele secţiei de hochei de la Corona Braşov, Emilian Cernica, a comentat astfel desfăşurarea ostilităţilor: ,,Meci bun făcut de echipa noastră, care şi-a surclasat adversara în repriza a treia, obţinând o victorie clară. Din păcate, arbitrajul a fost slab, mult sub nivelul competiţiei. Astfel, Istvan Nagy din echipa noastră a primit pedeapsă de meci în repriza a treia, pentru că l-ar fi lovit pe Antal. În realitate, pucul a ricoşat şi i-a ajuns în bărbia lui Antal, iar dacă Nagy va fi suspendat, vom cere probă video, care va dovedi clar că nu a fost vorba de vreo lovire…Este cel puţin ciudat că niciunul din cei trei arbitri, care sunt din acea zonă, nu a văzut ce s-a întâmplat de fapt”

În toată această conjunctură, legată de faptul că doar arbitri din zona Ciucului mai oficiază la meciurile din Liga Mol şi din Campionatul Naţional, atragem atenţia că se pot produce din ce în ce mai frecvent astfel de scurtcircuite, care afectează mult sportivitatea şi obiectivitatea!!

img-20161023-wa0014