„Lupii” câștigă primul meci al semifinalei campionatului național.

Aseară, în primul meci al semifinalei campionatului național, echipa noastră a reușit să o învingă pe ACSH Gheorgheni, cu scorul de 5-4 după prelungiri.

Corona „Wolves” Brașov – ACSH Gheorgheni: 5-4 OT (1-1, 3-1, 0-2, 1-0)

După ce oaspeții deschiseseră scorul în minutul 05’21” prin fostul jucător al echipei noastre Gergo Biro, „lupii” au reușit să egaleze în ultimul minut al primei reprize prin Zsombor Molnar, care a marcat cu un șut imparabil din apropierea porții adverse. A fost asistat de către Huba Bors și Ede Mihaly.

Echipa noastră a început foarte bine cea de-a doua repriză și în minutul 27’42” Tomas Klempa (asistat de către Daniel Trancă și Carlo Finucci) a reușit să marcheze golul de 2-1, profitând de o superioritate numerică.

În minutul 31’42”, Daniel Trancă a înscris golul de 3-1, fiind asistat de către Radim Valchar și Huba Bors.

La nici un minut diferență, în minutul 32’23”, Radim Valchar a reușit să marcheze golul de 4-1 (fiind asistat de către Huba Bors).

Spre finalul reprizei a doua oaspeții au reușit să reducă din diferență printr-un alt fost jucător al echipei noastre: Peter Zsolt.

În cea de-a treia repriză oaspeții au reușit să reducă din nou din diferență în minutul 49’06”.

În cea de-a doua parte a reprizei, atacantul oaspeților Akos Szigety s-a ciocnit de un jucător al echipei noastre, în cădere i-a „sărit” casca și s-a lovit cu capul de suprafața gheții, necesitând îngrijiri medicale.
A fost transportat la Spitalul Județean Brașov și – conform clubului din Gheorgheni – se află în stare bună.
Îi dorim însănătoșire grabnică!

Spre finalul reprizei oaspeții au reușit să egaleze, astfel că s-a intrat în „over-time”.

În minutul 69’32”, după un efort al atacantului nostru Tomas Klempa, care a reușit să recupereze un puc, Daniel Trancă a marcat golul victoriei cu un șut plasat.

În această seară, începând cu ora 18:30, se va desfășura – tot la Brașov – cel de-al doilea meci al seriei.

Reamintim că seria se va tranșa în sistemul „cea mai bună echipă din cinci meciuri”.