„Lupii” conduc cu 2-0 în semifinala cu ACSH Gheorgheni.

Corona „Wolves” Brașov – ACSH Gheorgheni: 6-4 (3-0, 2-1, 1-3).

Aseară, echipa noastră a reușit să câștige cel de-al doilea meci al semifinalei campionatului național împotriva ACSH Gheorgheni și astfel conduce „la general” cu scorul de 2-0.

Meciul a început ideal pentru „lupi”, Cody Carlson (asistat de Albert Zagidullin) deschizând scorul în minutul 03’36”.

În minutul 08’12”, același Cody Carlson a majorat diferența, profitând de o superioritate numerică, fiind asistat de către Josh McFadden.

În minutul 11’37”, Radim Valchar (asistat de către Tomas Klempa și Daniel Trancă) a dus scorul la 3-0.

3-0 a fost și scorul după prima repriză.

Și cea de-a doua repriză a început ideal pentru „lupi”, același Radim Valchar marcând în minutul 27’36” pentru 3-0 (în superioritate numerică) fiind asistat de către Tomas Klempa și Daniel Trancă.

În minutul 29’46”, Josh McFadden reușește să ducă scorul la 5-0, după un gol în inferioritate numerică (asistat de către Zoltan Molnar și Zsombor Molnar).

Până la finalul reprizei oaspeții au reușit să marcheze pentru 5-1.

După două reprize, echipa noastră conducea cu scorul de 5-1.

Chiar dacă în prima parte a reprizei a treia oaspeții au marcat două goluri, reducând din diferență până la 5-3, în minutul 56’49” atacantul nostru Radim Valchar a marcat pentru 6-3 (fiind asistat de către Daniel Trancă), realizând un „hattrick”.

În minutul 57’08”, oaspeții au mai marcat o dată, scorul final rămânând de 6-4 în favoarea echipei noastre.

Următorul meci este programat la Gheorgheni, duminică, iar echipa noastră mai are nevoie de o singură victorie pentru a se califica în finala campionatului național.