,,Lupii”, doar un punct în trei meciuri!

Turneul ,,lupilor” în Serbia şi Ungaria, contând pentru Liga Mol nu a confirmat aşteptările.

Din cele trei partide, una în Serbia şi două în Ungaria, echipa braşoveană s-a ales cu un singur punct, acolo unde, poate, s-ar fi aşteptat mai puţin, acasă la DVTK Jegesmedvék, lidera la zi a competiţiei.

A fost un meci bun al ,,lupilor”, care au ţinut aproape de echipa din Miskolci, pierzând după prelungiri : 2-3 (0-1, 1-1, 1-0, 0-1). Golurile Coronei Braşov Wolves au fost marcate de Csaba Nagy şi Rory Rawlik. A fost o răbufnire de orgoliu a ,,lupilor”, după un eşec cu totul neaşteptat, în primul meci, susţinut la Belgrad, pe gheaţa ultimei clasate în competiţie : 1-3 (1-0, 0-2, 0-1).

Corona Braşov Wolves a deschis scorul, prin McDonald, însă gazdele au întors rezultatul. În ultima partidă din această deplasare, ,,lupii” au jucat la Debreceni, cedând toate punctele, chiar dacă în ultima repriză mai aveau speranţe de egalare : 2-4 (1-2, 1-1, 0-1). Golurile echipei braşovene, în această ultimă partidă, au fost marcat de Filip şi G. Biro. Corona Braşov Wolves are 42 de puncte, din 26 de meciuri disputate şi va juca un nou meci în Liga Mol, joi, 1 decembrie, acasă, cu Debreceni (ora 18.30).