„Lupii” egalează seria finalei: Corona „Wolves” Brașov – SC Miercurea Ciuc: 3-2 (1-2, 2-0, 0-0)

Meci „de gală” în această seară pe gheața Patinoarului Olimpic Brașov. Meci de mare calitate, de viteză și anduranță, adjudecat în cele din urmă de „lupii Brașovului”.

„Lupii” au intrat pe gheață în cel de-al doilea meci al finalei Ligii Erste cu gândul de a câștiga și a egala seria la 1-1.

Astfel că deschiderea scorului a venit în minutul 01’07” când căpitanul Roberto Gliga a marcat cu un șut de excepție (fiind asistat de către Carlo Finucci și Cody Fowlie).

Însă în ultimul minut al primei reprize adversarii au reușit să marcheze două goluri intr-un interval de doar 18 secunde și să intre la vestiare în avantaj.

În ce-a de-a doua repriză jucătorii noștri au intrat pe gheață foarte motivați să întoarcă scorul. Astfel că în minutul 24’17”, atacantul nostru Tomas Klempa a reușit egalarea, fiind asistat de către Daniel Trancă și Radim Valchar.

„Lupii” au reușit să treacă în avantaj în minutul 31’07”, când Cody Fowlie a marcat după o fază construită perfect de către Roberto Gliga, după un angajament din treimea ciucană.

În cea de-a treia repriză „lupii” au luptat admirabil și au reușit să-și conserve avantajul.

1-1 „la general” după două meciuri iar pentru jucătorii noștri urmează două meciuri în deplasare la Miercurea-Ciuc sâmbăta și duminică.

Mult succes!