,Lupii”, în căutarea a șase puncte la malul Dunării

După ultima evoluție încurajatoare în Liga Mol, echipa Brașovului își continuă parcursul, având de disputat două meciuri, cu Dunărea Galați. Luni, 21 și marți, 22 noiembrie (ambele, de la ora 18,00), ,,lupii”vor căuta să-și adauge în palmaresul oficial două victorii, care le sunt la îndemână.

Partidele vor conta, de asemenea, pentru Campionatul Național. Echipa brașoveană dorește să se mențină în plutonul fruntaș, cu atât mai mult, cu cât urmează un alt meci important, la Belgrad. Înaintea partidelor de la Galați, Corona Brașov Wolves are 35 de puncte și se află pe locul 4 în Liga Mol.

“Meciul cu Galatiul va fi unul destul de greu pentru noi, clar, daca te uiti in clasament, noi ocupam pozitia a patrasi ei a noua, insa, asta nu inseamna ca nu va fi un meci cu miza mare. Va trebui sa muncim mult pe gheata, sa fim concentrati de la inceputul meciului pana la final. Este o miza de sase puncte per meci, trei in Campionatul intern si trei in Liga Mol si trebuie sa castigam ambele meciuri. Vom lua fiecare meci pe rand, fizic suntem pregatiti, trebuie sa fim si mental. Concentrarea va fi cheia succesului nostru. In mod normal, fara alte surprize, vom juca in patru linii.” – Martin Lacroix, head coach Corona Brasov