„Lupii” in fata unui weekend plin

In urmatoarele patru zile, „lupii” au din nou un program „spartan”, urmand sa dispute trei partide, una in Liga Mol si doua in Campionatul National. Meciul din aceasta seara, cu Mac Budapesta (ora 18.30), este asteptat cu mare interes, din moment ce Mac este una dintre cele mai bune echipe ale Ligii Mol, dar si pentru faptul ca „lupii” au „rapus-o” acum cateva zile, la Budapesta.

La acest meci, nu vor fi prezenti mai multi jucatori brasoveni, indisponibili din diverse motive, imbolnaviri sau accidentari. Cel mai afectat este compartimentul defensiv, unde antrenorul Martin Lacroix, se va putea baza doar pe patru fundasi de meserie.

In ciuda acestui fapt, Martin Lacroix, este increzator in sansa echipei: „Va fi a doua oara intr-o saptamana cand ne vom intalni cu Mac, pe gheata. Va fi un meci dificil, ca si cel de data trecuta si probabil, vom avea un scor mic. Mac este o echipa puternica, dar noi suntem motivati sa castigam, in special pentru ca jucam in fata suporterilor nostri. Indiferent de rezultat, nu vom cauta scuze, trebuie doar sa ne concentram pe gheata.”

Dupa confruntarea din Liga Mol, Corona Brasov Wolves isi va continua parcursul si in Campionatul National, cu doua meciuri contra Stelei Bucuresti (sambata si duminica, ora 18.30).

Despre aceste partide, antrenorul „lupilor” a declarat: „Nu cunosc aceasta echipa deloc dar, fireste, Campionatul National este foarte important pentru noi si sper sa reusim sase puncte, in cele doua meciuri, cu echipa din Bucuresti.”

„Trebuie sa castigam cu Steaua si sa speram ca vom avea parte de un arbitraj corect. Avem in perioada urmatoare un program foarte incarcat, pentru ca dupa aceste meciuri, marti si miercuri (18, 19 octombrie ora 18.30) vom intalni Progym Gheorgheni si vineri, 21 octombrie, de data asta la ora 19.30, vom juca impotriva HSC Miercurea Ciuc, tot la Brasov. Asa cum spuneam la inceputul sezonului, vom oferi surprize fanilor prezenti la meciuri si, in acest sens, diseara, in pauzele meciului cu Mac, se va desfasura un drift pe gheata, sustinul de pilotul Octavian Ciovica. In dreapta lui vor fi prezenti doi suporteri, alesi aleatoriu din public.” – a declarat Emilian Cernica

„Am onorat invitatia presedintelui sectiei de hochei, Emilian Cernica si o sa particip in aceasta seara, in cele doua pauze ale meciului, la volanul masinii mele de concurs, la un drift pe gheata, ceea ce sper sa se constituie intr-un show pentru fanii din tribune. Cei care vor fi alaturi de mine in masina, vor trai, cu siguranta, momente unice. Va astept diseara dar si in acest weekend (pana in ora meciurilor), la ultima etapa a Campionatului National de Viteza in Coasta, care se va desfasura pe drumul Poienii. „- Octavian Ciovica