,,Lupii” încep cursa pentru adjudecarea Campionatului Național

După încheierea sezonului internațional(Liga Mol), Corona Brașov Wolves se aliniază acum la ultima competiție din sezonul intern, play-off-ul Campionatului Național 2014-2015. Pentru început, este vorba despre semifinalele întrecerii interne, în care ,,lupii” au ca adversar Dunărea Galați. Meciul se dispută după sistemul ,cel mai bun din cinci partide” cu maxim trei partide la Galați. Primele două confruntări ale disputei sunt programate la Galați, în 7 și 8 martie, iar următoarele două, la Brașov, în 10 și 11 martie (al doilea, doar dacă va mai fi cazul).

Înainte de aceste partide, antrenorul brașovenilor, Jerry Andersson a declarat :

„După ultimul meci cu Miskolc, băieții au avut trei zile libere, după care au venit extrem de motivați la antrenamente. Toată lumea așteaptă cu nerăbdare aceste semifinale pentru care ne pregătim intens. Antal Zsombor are probleme la umăr, în rest toți jucătorii sunt apți. Avem tot respectul pentru echipa din Galați, care s-a întărit în această perioadă și inclusiv prin aducerea unui antrenor nou. Am pregătit cu atenție seria, am discutat mult cu băieții, am pus totul la punct, sunt motivați să dea totul pentru a câștiga. Obiectivul este să ajungem în finală. Suntem echipa mai valoroasă. Primul meci este extrem de important. Dacă vom câștiga două meciuri la Galați, ar fi un bonus pentru noi, pentru că am avea șansa să închide seria cu numai trei meciuri, ceea ce ar fi ideal. Dacă vom avea o defensivă la fel de bună ca până acum, dacă băieții vor respecta sarcinile și își vor face jocul, vom câștiga.

În cealaltă semifinală a Campionatului Național se întâlnesc Steaua și Progym Gheorghieni cu meciuri la Cârța și Gheorghieni

Poză de Zoltán Tamási