„Lupii” infrunta Mac si DVTK in acest weekend, pe gheata proprie

Sfârșitul săptămânii aduce două meciuri tari pe gheața Patinoarului Olimpic Brașov, în care echipa Corona se va confrunta cu primele două clasate în Erste Liga. Este vorba despre partidele cu MAC Budapesta (vineri, 8 decembrie, ora 18,30) și DVTK (sâmbătă, 9 decembrie, ora 18,30).

În clasamantul la zi, DVTK este lideră în Erste Liga, cu 48 de puncte, din 18 partide disputate, iar MAC ocupă locul secund, cu 39 de puncte, din 19 meciuri jucate.
Echipa brașoveană s-a pregătit pentru aceste două examene importante, iar oficialii Coronei speră ca jucătorul rus recent transferat, să aibă drept de joc încă de la partida de vineri, ținând cont de indisponibilitățile numeroase din lot, după cum ne-a precizat Emilian Cernica, președintele secției de hochei de la Corona :

,,Din păcate, avem în continuare indisponibilități importante și mă refer la Walls, McMillan sau G. Biro. Sper ca jucătorul rus pe care l-am adus să aibă drept de joc încă din meciul de vineri. După aceste partide, atenția noastră va fi îndreptată spre Cupa României, de la Galați. Am avut o ședință cu jucătorii și am stabilit ca obiectivul nostru să fie adjudecarea trofeului”.