,,Lupii”, şapte puncte din deplasarea în Ungaria

Un nou turneu al Coronei Braşov Wolves în Ungaria, contând pentru Liga Mol la hochei, s-a încheiat cu o zestre de şapte puncte în dreptul ,,lupilor”. Deplasarea a început favorabil pentru elevii lui Martin Lacroix, care au reuşit să câştige pe terenul liderei competiţiei, MAC Budapesta!

Echipa braşoveană s-a impus după loviturile de departajare, scorul fiind alb, după trei reprize şi prelungiri…Unicul gol al ,,lupilor” şi, totodată al meciului, a fost înscris de Roberto Gliga.

Apoi, Corona Braşov Wolves a obţinut a doua victorie, în turneu : 6-3 cu Fehervar (2-1, 1-1, 3-0), după un joc pe care l-a controlat în întregime şi l-a încununat cu o evoluţie magnifică în ultimul act, adjudecat la scor…Golurile echipei braşovene au fost înscrise de Tomas Klempa (2), Nagy Csaba (2), Nagy Istvan şi Roberto Gliga.

Echipa braşoveană nu a beneficiat în acest meci de aportul jucătorilor canadieni Ian McDonald, cu febră şi Rory Rawlyk, accidentat. În schimb, a reintrat Zsok, care şi-a ispăşit suspendarea de trei etape.

În al treilea meci din actualul turneu în Ungaria, Corona Braşov Wolves a avut un meci de ţinut minte la Debrecen. Echipa braşoveană a început ca din tun, ,,lupii” au patinat mult şi cu folos, au fost vijelioşi şi au deschis scorul, prin Molnar Zsolt (min. 9), după care, sub privirile uluite ale gazdelor, scorul a luat treptat proporţii, Corona Braşov Wolves ajungând să conducă la scor : 4-1, după două reprize, celelate trei goluri fiind înscrise de Imecs, Klempa şi, din nou, Molnar Zsolt.

Ultimul act a fost însă de coşmar, pentru echipa lui Martin Lacroix, pentru că gazdele au recuperat terenul pierdut şi au egalat în ultimele secunde : 4-4. Au urmat prelungirile, care, din fericire, nu au fost lungi, pentru că echipa braşoveană a înscris golul de aur, la scurt timp de la debutul reprizei suplimentare, prin Klempa. Scor final : 5-4 pentru ,,lupi” (1-0, 3-1, 0-3, 1-0), care în loc de trei puncte, s-au mulţumit cu două (bune şi alea, totuşi!)…

Ultimul meci al actualei deplasări a fost cedat clar de echipa braşoveană, după ce jumătate din partidă s-a ridicat la nivelul valoroasei Miskolci, din moment ce gazdele au marcat abia în min. 34. Ce a urmat a fost neverosimil, Corona Braşov Wolves cedând cu 1-7 (0-0, 0-2, 1-5), scorul din ultima repriză fiind inexplicabil. Unicul gol al ,,lupilor” în acest meci a fost înscris de Zsok.

După revenirea acasă, ,,lupii”se vor angrena joi la un nou meci, pe Patinoarul Olimpic Braşov, cu MAC Budapesta