„Lupii” se intorc din „vacanta”

Dupa doua saptamani de intrerupere a sezonului oficial, Corona Brasov Wolves se intoarce pe propria arena, in fata fanilor infocati, cu ocazia a doua partide foarte importante in Liga Mol. Astfel, duminica, 13 noiembrie, ora 18.30, „lupii” vor infrunta una dintre cele mai bune echipe ale Ligii Mol din acest sezon, DVTK Jegesmedvek iar luni, 14 noiembrie, ora 18.30, vor juca in compania HK Belgrad.

Sunt doua meciuri foarte importante, pe care Corona Brasov le va disputa fara Roberto Gliga, accidentat, in schimb va reintra in teren Daniel Tranca, refacut in urma problemelor medicale.

Atmosfera meciul de duminica, 13 noiembrie, va fi completata de evenimentul „Hockey ROCK Night”, in care lovitura de start a meciului va fi data, simbolic, de Adrian Tinca, solistul trupei COCO, iar participantii la concursul din pauzele meciului, vor primi invitatii la concertul Dire Straits de la Sala Sporturilor din 9 decembrie.

De asemenea, duminica, este anuntata vizita board-ului Ligii Mol si al Federatiei maghiare de hochei, oaspetii urmand sa asiste la meciul Corona Brasov Wolves – DVTK.

Inaintea unui weekend care se anunta disputat, antrenorul Martin Lacroix a declarat:

„Ne asteapta un weekend important, dupa aceasta pauza de doua saptamani, duminica vom juca impotriva echipei Miskolci iar luni, in compania celor de la Belgrad. Vor fi doua meciuri grele, Miskolci fiind una dintre cele mai impresionante echipei ale Ligii Mol din acest sezon. Pana acum, avem doua meciuri cu doua infrangeri impotriva lor dar suntem pregatiti sa castigam cele trei puncte. Cu siguranta publicul va fi, din nou, in numar mare in tribune, va fi un meci greu dar frumos pentru spectatori. Meciul impotriva celor de la HK Belgrad, va fi, de asemenea, interesant, iar noi trebuie
sa facem un joc prudent, pentru ca, in ciuda startului prost pe care l-au avut, ei sunt o echipa plina de surprize, care au un joc bun. In acest sezon, punctele sunt greu de obtinut, pentru ca nu conteaza impotriva carei echipe joci, ci jocul pe care il faci.”