„Lupii” sunt în finala campionatului național.

În această seară, „lupii” au reușit să câștige și al treilea meci al semifinalei campionatului național împotriva echipei din Gheorgheni.

Gheorgheni – Corona „Wolves” Brașov: 3-8 (1-0, 2-3, 0-5).

„Lupii” au fost foarte concentrați la joc și au dovedit mai multă prospețime fizică decât adversarii și au reușit să tranșeze semifinala în stil de mare echipă.

Chiar dacă după prima repriză erau conduși cu 1-0, Daniel Trancă a egalat în minutul 25’11”, cu o execuție de excepție.

Gheorgheni a trecut la conducere în minutul 34’43” dar două minute mai târziu același Daniel Trancă a egalat la 2-2.

Egalitatea a persistat doar un minut, gazdele trecând din nou la conducere.

Însă în câteva zeci de secunde „lupii” au reacționat ca o mare echipă, Ben Wilson creând faza golului de 3-3, marcat de Carlo Finucci.

După două reprize scorul era egal: 3-3.

Repriza a treia a fost dominată fără probleme de echipa noastră, care a avut un ritm mai bun și mai multă prospețime.

Cody Fowlie (43’22”), Tomas Klempa (44’04”) și Carlo Finucci (46’02 – după o fază de atac tot „marca Ben Wilson”) au distanțat echipa noastră la trei goluri în nici trei minute.

Tabela a fost închisă de către tânărul Balazs Gajdo care a reușit să-și treacă și el în cont o „dublă” în nici decurs de nici un minut (49’28 și 50’05”).

A fost un meci foarte frumos și cursiv, cu echipa noastră marcând goluri „la minut” în momentele importante și care a obținut o victorie mai mult decât concludentă.

Și în această seară portarul nostru Patrik Polc a reușit un meci deosebit, parând nu mai puțin de 35 de șuturi.

Urmează ultimul act al sezonului, finala campionatului național al României, împotriva câștigătoarei din semifinala 2 dintre CSM Galați și SC Miercurea-Ciuc. Momentan ciucanii conduc cu scorul de 2-1 „la general”, următorul meci al semifinalei fiind programat mâine.