„Lupii” vor începe pregătirea „pe uscat” pe 21 iunie.

✅De pregătirea fizică se vor ocupa antrenorii Bogdan Stănescu (antrenor în cadrul secției de patinaj viteză) și Zsolt Molnar (fostul nostru jucător în perioada 2013-2017, actualmente antrenor certificat de crossfit) precum și fizioterapeutul Adrian Vescan.

✅De la 1 iulie colectivului de antrenori li se va alătura și Hunor Strenk, noul antrenor secund al echipei noastre. 🇭🇺Hunor Strenk se reîntoarce la Brașov după ce a mai deținut funcția de antrenor secund în sezonul 2017/2018. În ultimele trei sezoane a fost antrenor secund la echipa maghiară DVTK Jegesmedvék și la echipa națională U18 a Ungariei.

✅În ceea ce privesc „sosirile”, echipa noastră a reușit să-i înregimenteze pe jucătorii 🇷🇺🇷🇴Timur Rasulov (jucător rus care deține și cetățenia română, 32 de ani, fundaș, venit de la Hockey Club Gheorgheni) și 🇨🇿🇷🇴Patrik Machala (jucător ceh care deține și cetățenia română, 28 de ani, atacant, venit de la CSM Galați).

La capitolul plecări, până în acest moment echipa noastră s-a despărțit de jucătorii 🇨🇦Cody Fowlie, 🇨🇦Josh McFadden (ambii au semnat cu echipa maghiară FTC Telekom), 🇷🇴Ede Mihaly (care s-a retras) și 🇷🇴Daniel Trancă (care a semnat cu echipa Hockey Club Gheorgheni).

În continuare se lucrează la definitivarea lotului pentru sezonul viitor. 🎤„Începând de luni 21 iunie va începe efectiv pregătirea pe uscat, o etapă pe care sportivii nu prea o ,,iubesc”. Aceasta va dura șapte săptămâni, ultimele două alternând și cu o pregătire mai lejeră pe gheață. Pregătirea va începe sub comanda antrenorilor cu pregătirea fizică Bogdan Stănescu (de la patinaj viteză) și Zsolt Molnar (fostul nostru jucător actualmente antrenor de crossfit) și a fizioterapeutului Adrian Vescan, iar de la 1 iulie se va alătura și noul antrenor secund Hunor Strenk.

Până luni jucătorii vor trece printr-o evaluare fizică, la începutul perioadei de pregătire, cu teste ce vor fi făcute cu aparatură de specialitate.La această data lotul este format doar din jucători autohtoni.La capitolul ,,sosiri” îi menționez pe Timur Rasulov și Patrick Machala ambii cu cetățenie română, iar la ,,plecări” pe Ede Mihaly (retras) și Daniel Trancă, care a ales sa joace pentru echipa din Gheorgheni iar situația lui Peter Balasz fiind incertă până la această data”.

(Emilian Cernica) 🏒🥅În acest moment lotul echipei noastre este format din următorii jucători:

🥅Portari:

🇸🇰🇷🇴Patrick Polc

🇷🇴Zoltan Toke.

🏒Fundași:

🇷🇴Huba Bors

🇺🇦🇷🇴Pavlo Borisenko

🇷🇺🇷🇴Timur Rasulov

🇷🇴Tamas Gajdo

🇷🇴Andrei Haraga

🏒Atacanți:

🇷🇴Roberto Gliga

🇨🇿🇷🇴Radim Valchar

🇷🇺🇷🇴Albert Zaggidullin

🇷🇴Molnar Zoltan

🇷🇴Zsombor Molnar

🇨🇿🇷🇴Patrick Machala

🇷🇴Gajdo Balasz

🇷🇴Andrei Vasile

🇷🇴Vasile Rareș

🇷🇴Zalan Szocs

🇷🇴Iulian Corneanu