,,Lupii”revin în fața propriului public, cu un meci din Campionatul Național

Joi, 11 ianuarie, de la ora 18,30, Corona Brașov Wolves se va confrunta cu Dunărea Galați, partidă care va conta pentru Campionatul Național. Pentru această partidă, este anunțată revenirea atacantului rus Knyazev, care a fost plecat pentru rezolvarea unor probleme legate de viza de sedere in Romania.

În schimb, pentru Wilgosh, sezonul pare a fi încheiat, atacantul suferind în meciul cu Gheorghieni, o fractură de claviculă iar perioada de recuperare fiind lunga. De asemenea, Roberto Gliga va reveni pe gheata dupa o contuzie la spate suferita in meciul cu SC Miercurea Ciuc din 30 decembrie.

Legat de recenta deplasare în Ungaria, contând pentru Erste Liga, echipa brașoveană a inregistrat trei infrangeri, în compania unor adversare de calibru, adică echipele clasate pe podium în clasamentul competiției : 2-7, la Miskolc, cu DVTK, golurile ,,lupilor” fiind reușite de Filip și Walls, 2-3 cu DAB, golurile fiind înscrise de Z Molnar (min. 18,15) și Zabludovskiy D.(min. 50,41) și 2-5 cu MAC Budapesta, cele două goluri ale ,,lupilor”fiind marcate de Trancă (min. 16,21) și Borș (min. 30,37). 

Legat de campionatul din Erste Liga, precizăm că după încheierea sezonului regulat (pentru „lupi” ultimul meci al sezonului regulat fiin in 12 ianuarie ora 18.30, pe gheata proprie in compania echipei Ferencvaros TC), urmează o altă rundă, astfel : primele patru clasate sunt calificate automat în playoff, primind un punctaj (4 puncte, locul I, 2 puncte locul II, 1 punct locul III și 0 puncte locul IV), după care joacă între ele, tur-retur, 6 etape.

Echipele următoare, adică echipele clasate pe locurile 5-9, primesc același punctaj

(4-2- 1-0- 0) și joacă între ele, tur-retur, 8 etape.

La finalul acestor meciuri se stabilește clasamentul : locul 9 este eliminat, locurile 1-3 își aleg adversarele, dintre locurile 5-8, pentru prima fază a playoffului.

Pentru semifinale, din nou echipa cea mai bine clasată își alege adversar dintre celelalte trei calificate.