MAC Budapest, o “nuca” mult prea tare pentru “lupi” ASC Corona 2010 Brasov – MAC Budapest 1-6 (-1, 0-3, 0-2)

MAC Budapest a fost o “nuca” mult prea tare pentru “lupii” de la Corona, care au tinut piept doar o singura repriza. Astfel, Zsolt Molnar a deschis scorul dupa cateva minute, fructificand prima superioritate a brasovenilor. Dar, bucuria din tribune a fost scurta, intrucat cei de la MAC, la randul lor, au marcat din superioritate. A fost 1-1 la pauza, dar, apoi, in repriza a doua pe gheata a fost o singura echipa, MAC, care a punctat de 3 ori. In ultima treime, Rajmond Fulop a mai cedat de doua ori, iar scorul final a fost un sec 6-1 pentru vizitatori.

“Nu am asteptari decat de la echipa mea. Eu vreau ca baietii mei sa joace energic si dinamic, ceea ce s-a si intamplat. Incepand cu a doua repriza am dominat meciul si am reusit sa castigam”, a spus Gergely Majoross, antrenorul principal MAC Budapest.

“Am incercat sa luptam, sa ne ridicam la nivelul adversarilor. Am avut cateva ocazii, dar nu am reusit sa profitam de ele. Cei de la MAC au pus multa presiune pe noi, pucul a circulat rapid si au fructificat toate ocaziile avute. Obiectivul nostru este sa devenim mai buni, iar jucatorii tineri sa capete incredere in ei. Incercam sa ne adunam pana maine, sa dam totul pe gheata in meciul cu Miercurea Ciuc. Daca am avea doi fundasi si un centru…straini de valoare…poate acesta ar fi cheia succesului pentru noi”, a spus Otto Keresztes, antrenorul echipei ASC Corona 2010 Brasov.