Martin Lacroix : ,,Încercăm să construim o echipă mai bună decât cea de anul trecut ”

Odată cu intrarea ,,lupilor” pe gheaţă, pentru antrenamentele specifice, şi-a făcut apariţia la Braşov şi antrenorul Martin Lacroix, care va conduce Corona Braşov Wolves şi în sezonul viitor. Ajuns la Braşov după un drum lung, antrenorul canadian va intra pe gheaţă alături de elevii lui, mai vechi sau mai noi, începând de miercuri. Până atunci, a avut amabilitatea să ne acorde un scurt interviu

Rep.: Din nou la Braşov …

Martin  Lacroix : Am revenit la Braşov şi sunt foarte fericit că m-am întors.

  1. : Cum a fost vacanţa ?

M.L. : Am fost acasă, în Canada, unde mi-am revăzut familia şi prietenii, practic pe toată lumea. Acum am revenit la Braşov, sunt puţin obosit, pentru că am fost pe drum, dar voi recupera rapid.

R: Iar acum te-ai întors la muncă, pentru că începe un nou sezon…

M.L.: Desigur. Am revenit, pentru că va începe un nou sezon. Avem jucători noi şi unii care au revenit la echipă. Cei noi voi ajunge curând la Braşov, ne vom strădui să-i integărăm şi să facem o echipă mai puternică decât sezonul trecut. Este drept, au plecat alţii, pe care am contat anul trecut, dar vom încerca să-i înlocuim cu jucătorii noi. Vom face multe teste cu jucătorii, pentru a aduce echipa la acelaşi numitor comun. Cert este că va fi o competiţie între ei, pentru a se impune fiecare.

  1. : Echipa va participa la un turneu amical în Slovacia, premergător startului sezonului

M.L. : Aşa este, vom juca acest turneu amical, pentru a pregăti cât mai bine sezonul oficial. Vom întâlni la Zvolen echipe care practică un hochei bun. Va fi un turneu foarte util, în primul rând pentru echipă, care va câştiga în omogenitate. Va fi din zi în zi mai bine, sunt convins de asta. 

  1. : Viitorul sezon oficial ne oferă o nouă competiţie, deschisă câştigătoarelor campionatelor din Europa…

M.L. : Da, Continental Cup, care ne va oferi posibilitatea să ne confruntăm cu cele mai bune echipe europene. Va fi bine pentru echipa noastră, pentru că vom câştiga experienţă, care ne va folosi în campionatul intern şi în Erste Liga.