Noutăți în staff-ul tehnic și în lotul Coronei Brașov Wolves!

În cursul acestei saptamani la nivelul sectiei de hochei a fost facuta o analiza a primei parti a sezonului regulat din Liga MOL si Campionatul National de hochei, in ceea ce priveste parcursul si evolutia echipei noastre Corona Brașov, unde au fost analizate evolutiile jucatorilor si ale staff-ului tehnic.

In urma acesteia s-a decis ca Ottó Keresztes să nu mai facă parte din colectivul tehnic al echipei de seniori, unde îndeplinea funcția de antrenor secund: ,,După o analiză, la care au mai fost prezenți antrenorul principal Martin Lacroix și căpitanul echipei Arpad Mihaly, personal, am decis ca Ottó Keresztes să nu mai fie antrenor secund, urmând să aibă atribuții la Centrul de juniori al clubului. Totodată, până la finalul sezonului, am luat decizia ca antrenor secund să fie numit Laszlo Kovacs, cel care a mai ocupat și în trecut această funcție.

De asemenea, am discutat și despre solicitarea jucătorului Rory Rawlyk, de a pleca de la noi, cu destinația Florida, acolo unde și-a găsit angajament la o echipă satelit a unei formații de renume, care evoluează în NHL. Personal, am avut o relație de colaborare foarte bună cu fundașul canadian (aspect pe care il poate confirma si el), astfel încât rezilierea contractului s-a făcut pe cale amiabilă. Îi mulțumesc lui Rory pentru tot ce a făcut la echipă și nu exclud o colaborare viitoare.

Așa cum am promis, până la partidele de la Brașov din Cupa României, vom aduce un atacant, pe post de centru dar și un fundaș, care să suplinească plecarea lui Rory. Ambii jucători vizați de noi sunt nord-americani, care vor aduce un plus important în jocul echipei. Totodată, aștept și sunt încrezător în soluționarea cât mai rapidă a dosarelor celor trei jucători ai noștri, care au solicitat cetățenia română”, a declarat presedintele Corona Wolves, Emilian Cernica