Nove Zamky conduce cu 3-1 la general

Al patrulea meci al finalei Ligii Mol, dintre Corona Wolves si Nove Zamky, a stabilit un record de audienta, in tribunele Patinoarului Olimpic Brasov, intesate de spectatori entuziasti. Cu totii asteptau o victorie a favoritilor, la fel ca in ajun. Inceputul meciului a fost insa, un dus rece pentru “lupi”, care s-au vazut condusi foarte rapid, in chiar primele 2 minute de joc, cu 2-0.

Gluma s-a “ingrosat” in a doua jumatate a primei reprize, cand Nove Zamky a inscris, din nou, stabilind scorul la 3-0. Corona Wolves a redus in handicap in min. 16’59’’ prin Zsolt Molnar si, se parea, ca are resurse sa intoarca rezultatul. La inceputul reprizei secunde, o greseala defensiva a gazdelor a permis slovacilor sa inscrie, din nou.

Pana la sfarsitul reprizei a doua, Corona a dominat foarte clar si a reusit sa inscrie 2 goluri importante prin Zsok, in min. 33’03’’ si Dornic in min. 36’57’’, astfel incat, suspansul meciului a fost amanat pentru ultima repriza. Si cum Nove Zamky a inscris mereu dupa ce “lupii” s-au apropiat, asa s-a intamplat si in ultima parte a meciului. A fost 3-5 in min. 49’, 4-5 in min. 51’16’’, cand a inscris Zsolt Molnar, apoi din nou avantaj de 2 goluri pentru oaspeti: 4-6. Ultimul gol al meciului a fost semnat de Corona wolves, cu 16’’ inainte de final, prin Peter Robert, insa era prea tarziu. Scor final, Corona Wolves – Nove Zamky 5-6 (1-3, 2-1, 2-2).

Nove Zamky conduce cu 3-1 la general, iar urmatorul meci al finalei va avea loc luni, in Slovacia.

“Cred ca am avut pregatirea necesara dar nu suficienta. Stiam ca Nove Zamky va juca mult mai agresiv azi, presiunea era mult prea mare pe umerii lor si aveau nevoie de aceasta victorie, intrucat, apoi, am fi preluat avantajul finalei. Astazi a fost un meci “de-a soarecele si pisica” iar sistemul acesta, inscriu ei, egalam noi iar inscriu ei iar egalam noi, este unul foarte stresant si obositor plus ca nu ne-a ajutat deloc la moralul echipei. Acum trebuie sa depasim acest moment, maine este o noua zi si deja trebuie sa pregatim plecarea pentru al cincilea meci din Slovacia. Acesta este play-off-ul, trebuie sa fim pregatiti in continuare si sa evitam sa mai facem greseli personale.” – Kari Rauhanen – antrenor principal Corona Brasov

“Azi am inceput la fel ca si ieri, insa, diferenta este ca azi am marcat si am valorificat mult mai multe din sansele pe care le-am avut. Am avut 3-0, apoi am primit 2 goluri, insa, tot timpul am reusit sa conducem si sa fim in avantaj. A fost un meci tipic de play-off. ” – Spisak Robert – head coach Nove Zamky