Patru victorii la rand in Campionatul National

,Lupii” au debutat cu o victorie la scor în Campionatul Naţional: 5-1 (3-0, 2-1, 0-0), în deplasare, cu Progym Gheorghieni. Meciul a fost la discreţia echipei pregătită de Martin Lacroix, care a marcat cele cinci goluri prin Gliga (min.9), Trancă (min. 9), Klempa (min. 15), Cs. Fodor (min. 25), Zs. Molnar (min. 30).

După 5-1, vineri a venit rândul unui alt succes al ,,lupilor”, pe gheaţa echipei harghitene. A fost însă o victorie a Coronei Braşov conturată greu, după prelungiri, în faţa unei echipe bătăioase, la propriu şi la figurat, care a făcut tot posibilul să-i provoace pe ,,lupi” şi aceştia, din păcate, au răspuns…

A rezultat un meci în care şi arbitrii au tolerat jocul dur al gazdelor şi comportarea nesportivă a spectatorilor, penalizându-i doar pe ,,lupi” pe bandă rulantă, cu eliminări şi pedepse!

Scor final : 4-3 (1-0, 0-0, 1-2, 1-0), pentru echipa braşoveană, pentru care au marcat Zsolt Molnar (min. 4.11), Tomas Klempa (min. 12.57), Gergo Biro (min. 23.52) şi Arpad Mihaly (golul de aur, în min. 64.17).

Echipa braşoveană şi-a continuat parcursul în campionat, cu alte două meciuri, ambele acasă, cu Sportul Studenţesc. Chiar dacă vedetele echipei braşovene au fost menajate (Rory, Klempa, Mihaly sau MsDonald), pe gheaţă intrând şi multe rezerve, primul meci a fost la discreţia ,,lupilor”, care au făcut spectacol, cu faze şi combinaţii care i-au încântat pe suporteri.

Scor final :  19-1 (6-0, 9-1, 4-0) pentru Corona Braşov Wolves, golurile învingătorilor fiind înscrise de Csanad Fodor (4), Matyas Biro (2), Levente Zsok (2), Daniel Trancă (2), Tivadar Petres (2), Zsolt Matyas, Zoltan Csiki, Zsolt Peter, Zsombor Balazs, Richard Filip, Roberto Gliga, Gergo Biro.

Al doilea meci dintre Corona Brasov Wolves şi Sportul Studenţesc a adus şi un record de goluri marcate într-o repriză (12-0!). Cum era de aşteptat, Corona Braşov Wolves a cţştigat la pas şi acest meci, la o diferenţă chiar mai mare decât în ajun : 22-1 (5-0, 12-0, 5-1).

Golurile echipei pregătită de Martin Lacroix au fost înscrise de Levente Zsok (4), Matyas Biro (3), Zsolt Molnar (3), Gergo Biro (3), Daniel Trancă (2), Otto Biro, Istvan Nagy, Zsombor Balazs, Csanad Fodor, Andrei Dumitru, Attila Imecs, Tivadar Petres
La finalul celor patru partide, primele din actuala ediţie a Campionatului Naţional, preşedintele secţiei de hochei de la Corona Braşov, Emilian Cernica, a declarat : ,,Meciurile cu Sportul Studenţesc au fost antrenamente utile, în care au jucat şi cei care au fost folosiţi mai puţin până acum. La Gheorghieni, am avut parte şi de alte lucruri, în afara sportului, dar cam aşa este pe acolo. Una peste alta, am reuşit jocuri bune şi ne-am pregătit pentru meciurile din Liga Mol. Vom debuta marţi, cu Fehervar, prilej pentru a prezenta publicului şi lotul nostru, în cadrul unei festivităţi, care va debuta la ora 18,00 şi care va fi urmată de primul nostru meci, pe gheaţa proprie,din actuala ediţie a Ligii Mol”