Pavlo Borysenko, încă un sezon alături de „lupi”

Cel mai bun fundaș român, 🇺🇦🇷🇴Pavlo Borysenko (33 de ani), și-a prelungit contractul pentru încă un sezon alături de clubul nostru.

Deținând cetățenia română, Pavlo este și cel mai bun fundaș al echipei naționale a 🇷🇴României. A evoluat „sub tricolor” – până în acest moment – în 11 meciuri oficiale (în care a realizat 18 puncte).
Cel mai important gol reușit de Pavlo în tricoul 🇷🇴României a fost golul victoriei din prelungirile meciului împotriva Poloniei, gol care „a cântărit” decisiv în economia calificării României în cel de-al doilea „eșalon mondial”.

Din 2014 în România, după ce a mai evoluat la CSA Steaua București și Progym Gheorgheni, Pavlo va începe al treilea sezon alături de Corona Brașov.

În precedentele două sezoane s-a dovedit a fi unul dintre cei mai buni jucători ai echipei astfel că ne bucurăm că va mai rămâne alături de noi.

În sezonul 2019/2020, Pavlo Borysenko a realizat pentru Corona Brașov un număr de 39 de puncte (11 goluri și 28 de pase decisive) în 46 de meciuri din sezonul regulat al Erste Liga.