Performanță imensă a hocheiului brașovean: Corona „Wolves” Brașov este în finala Erste Liga.

În această seară echipa noastră a reușit să se califice în finala Erste Liga, după o nouă revenire de senzație.

Este o performanță imensă a hocheiului brașovean, care se află pentru a doua oară în finala acestei ligi (după finala Ligii MOL din sezonul 2013/2014).

DEAC – Corona „Wolves” Brașov: 3-5 (1-1, 2-0, 0-4).

Meciul a început foarte bine pentru echipa noastră, care a deschis scorul în minutul 04’30” după un șut al fundașului Josh McFadden (care a fost asistat de către Radim Valchar și Tomas Klempa).

Însă până la finalul primei reprize gazdele au reușit să egaleze prin Hugo Turcotte.

Repriza a doua a fost dominată de către gazde, care au reușit să ducă scorul la 3-1, prin golurile marcate de către Dimitri Pestunov și același Hugo Turcotte.

Însă în cea de-a treia repriză fantasticii noștri jucători au reușit o nouă revenire de senzație.

Semnalul revenirii a fost dat chiar de către căpitanul Roberto Gliga, care a reușit să reducă din diferență în minutul 47’50”, cu un șut senzațional.

În minutul 54’50” atacantul nostru Radim Valchar a reușit să marcheze după o acțiune personală de mare finețe și să ducă scorul la 3-3 (fiind asistat de către Daniel Trancă).

În minutul 57’05”, Tomas Klempa a reușit să aducă echipa noastră în avantaj.

În minutul 59’23”, Carlo Finucci a dus scorul la 5-3 în favoarea echipei noastre, după ce a înscris în poarta goală (fiind asistat de către Roberto Gliga și Cody Fowlie).

În finală echipa noastră va întâlni SC Miercurea-Ciuc, care a reușit să elimine în semifinale echipa maghiară FTC-Telekom.