Prima victorie pe Patinoarul Olimpic Brasov

Corona “Wolves” Brasov – Ujpest 4:2 (0-1, 4-0, 0-1)

Primul meci acasa, in actuala editie a Ligii Mol, a adus echipei Corona “Wolves” Brasov si prima victorie: 4-2 cu Ujpest. Meciul a inceput cu o mica lovitura de teatru, a echipei budapestane, care conducea in min 15’cu 1-0. Aceasta, cu toate ca echipe brasoveana a dominat clar primele 20 de minute, avand numeroase situatii de gol dar pucul parca nu a vrut sa intre in plasa. Nu la fel s-a intamplat in repriza a doua, cand Corona a rezolvat, practic, meciul.

A fost o repriza la discretia echipei brasovene, care a inscris de 4 ori, fara sa primeasca gol. Autorii golurilor, Pisarenko (min 25’47’’), Bonar (min 30’10’’), Petres Tivadar (min 30’35’’) si Roberto Gliga (33’25’’).

La adapostul diferentei de scor, Corona nu s-a concentrate la aceeasi intensitate in ultimele 20 de minute, cand oaspetii au reusit sa puncteze inca o data. In ultimele minute, echipa maghiara a scos portarul, atacand cu 6 jucatori pe gheata, insa scorul nu s-a mai modificat. 

“In primele 2 reprize tot am incercat sa ne revenim, insa, repriza a doua a fost catastrofala pentru noi si, practic, aici s-a decis meciul. In ultimele 20 de minute am incercat sa revenim, insa adversarul ne-a pus mari probleme in defensiva si nu am reusit sa inscriem nici macar in ultimele minute, cand am avut superioritate pe gheata. Mi-a placut patinoarul si cred ca este cel mai frumos din Liga Mol.” – Fekti Balint – antrenor principal Ujpest

“Pana la urma am obtinut ceea ce doream, victoria. Am avut pucul, tot timpul dar prima repriza ne-a pus probleme. Parea ca totul se destrama dar nu ne-a fost frica niciun moment ca nu vom intoarce rezultatul. Avem in continuare multe probleme, niciodata nu ne putem limita la pasele simple, mereu complicam fazele. In loc sa pastram un joc simplu si eficient, mereu complicam totul. Maine ne asteapta un meci foarte greu cu Dab Docler. De altfel in acest sezon toate meciurile vor fi dificile.” – Greg Lindqvist – antrenor Corona Brasov “Wolves”

Meciul a fost condus de doi arbitri din Ungaria, VARJÚ Árpád si GANGEL László, aceeasi care vor conduce si partida urmatoare. Celelalte rezultate inregistrate duminica, 8 septembrie in Liga Mol au fost:

HSC Csíkszereda – Dab.Docler 3:4 hu. (2:2, 1:1, 0:0, 0:1)

Miskolci Jegesmedvék – HC Nové Zámky 4:3 hu. (0:1, 2:0, 1:2, 1:0)

Luni, 9 septembrie, de la ora 19.30, Corona “Wolves” – Dab Docler.