Primele meciuri ale ,,lupilor”

După o pregătire intensă pe uscat și pe gheață, a venit timpul unor partide de verificare, care să arate potențialul ,,lupilor”. Joi și vineri, noua echipă Corona Wolves Brașov se va testa în două meciuri amicale, cu Progym Gheorghieni, programate la Gheorgieni, joi (ora 19,00) și pe gheața Patinoarului Olimpic Brașov, vineri (ora 18,30)

Înainte de aceste partide, dar și în avanpremiera sezonului oficial, trei reprezentanți aiechipei brașovene ne-au oferit declarații

 

Emilian Cernica, președintele secției de hochei Corona Brașov : ,,Sper să fie un sezon bun pentru noi. Avem un lot foarte bun, cu un antrenor de care sunt mulțumit. Am așteptat și eu să văd cam cum procedează și ce stil are și pot spune că sunt mulțumit. De acum încolo, rămâne ca echipa să dea randament, să ne ajute și rezultatele și să ne îndeplinim ce ne-am propus”.

 

Martin Lacroix, antrenor Corona Brașov Wolves : ,,Din ce am vazut până acum sunt mulțumit de nivelul echipei. Mi-a plăcut ce am văzut la jucători și aștept meciurile cu Progym. Echipa este serioasă, jucătorii sunt profesioniști și își doresc să realizeze ceva important în acest sezon. Sezonul este lung și vom încerca să luăm fiecare joc în parte. Pentru a-mi face o idee mai bună despre echipa, trebuie să văd mai multe jocuri. Jocul de hochei s-a schimbat, tot mai multe echipe joacă pe trei linii. Pentru asta este nevoie de un lot solid și competitiv. Momentan, excluzând accidentații, avem 24 de jucători, deci vom avea o competiție pozitivă în cadrul echipei. Liga Mol este o competiție bună, cu multe echipe de valoare. De aceea am venit la acest club, pentru a accepta o provocare. Este prea devreme să mă pronunț în legătură cu o anumită performanță dar vrem să ajungem in play-off. În 2-3 saptămâni probabil o să am mai multe informații despre echipă și îmi voi da seama ce performanță putem atinge. Îmi place viteza și forța, trebuie sa oferim spectacol și să dăm dovadă de seriozitate.”

IMG-20160825-WA0002

 

Rory Rawlyk, jucător Corona Brașov Wolves : „Este devreme să mă pronunț, dar antrenamentele au mers bine. Toată lumea are încredere și entuziasm în acest an. Mă bucur că m-am întors la acest club, abia aștept să joc și să văd cum merg lucrurile. Liga Mol se mărește calitativ în fiecare an, devenind mult mai competitivă. De asemenea și Liga Națională s-a îmbunătățit calitativ.

IMG-20160825-WA0003