Ready, steady and … PhotoShoot the Wolves!

Lansam o noua provocare, pentru toti iubitorii de fotografie, care surprind cele mai inedite moment ale meciurile de hochei Corona Brasov Wolves.

Regulament:

Trimite-ne un email pe adresa pr@wolves.ro, in care sa-ti manifesti dorinta de a raspunde provocarii noastre. Noi iti vom raspunde cu un alt email in care iti vom descrie procedura de incarcare a pozelor tale pe site.
Vei putea sa iti incarci maxim 50 de poze, in perioada 1 decembrie 2013 – 1 Martie 2014, urmand ca, pe parcursul lunii Martie sa fie votate pe site de catre fani. Albumele foto impreuna cu datele participantilor la concurs, vor ramane pe site-ul www.wolves.ro pe o perioada nedeterminata.

Pozele inscrise nu trebuie sa contina semnaturi sau “splash-uri” prin care isi fac reclama atat lor ca si fotografi sau a firmelor pentru care sau cu care lucreaza. De asemeni se pot inscrie si poze prelucrate digital atat timp cat materialele folosite pentru prelucrarea lor sunt proprii si nu luate de pe site-ul nostru sau de la alti fotografi care au postat sau nu poze pe site si/sau pe pagina noastra de Facebook, altfel vor fi descalificati automat din concurs.

Daca un concurent observa ca un alt concurent s-a folosit de materialele sale pentru a participa la acest concurs v-a trebui sa reclame acest lucru printr-un email la pr@wolves.ro atasand in acelasi timp si poza originala care a fost folosita. In urma unei analize se va desemna daca reclamantul are sau nu dreptate, iar reclamatul poate fi descalificat.

Toate pozele inscrise in concurs trebuie sa fie realizate in sezonul competitional 2013 – 2014. Acceasi regula se aplica si la pozele modificate digital, materialele/pozele folosite trebuie sa fi fost realizate in sezonul actual.

Locurile Sunt Limitate

Premierea se va face in functie de voturile obtinute, primele 3 locuri, cu tricouri originale de joc, permise speciale de fotograf „Wolf Sniper” ce iti vor permite accesul la meciurile disputate acasa in sezonul urmator si/sau hanorace, fulare si alte produse personalizate din Fan Shop-ul Corona Brasov Wolves.

Succes!