DREPTURI DE AUTOR SI MARCA INREGISTRATA “Brasov Wolves” (logo+text)

Cu exceptia cazurilor in care se prevede in mod expres altfel, toate materialele prezentate pe paginile de social media “Brasov Wolves” si la Fan Shop-ul “Brasov Wolves” sunt protejate potrivit legislatiei in vigoare in materia drepturilor de autor, a desenelor si modelelor industriale, a marcilor si/sau a altor drepturi de proprietate intelectuala apartinand persoanei care detine dreptul de utilizare a logo-lui si textului “Brasov Wolves”.

UTILIZARE IN SCOPURI PERSONALE. Utilizarea de catre Dvs. a materialelor prezentate pe paginile de social media “Brasov Wolves” (logo+text “Brasov Wolves”) este strict interzisa si intra sub incidenta Lg. 84/1998. Prin accesarea oricarei pagini de social media “Brasov Wolves”  va obligati sa nu distribuiti, sa nu publicati, sa nu transmiteti continutul regasit fara a mentiona sursa de provenienta a informatiilor, sa nu modificati, sa nu expuneti si sa nu creati materiale derivate din continutul acestora, precum si sa nu exploatati continutul acestora in nici un alt mod ce ar putea crea prejudiciu de imagine marcii “Brasov Wolves”. Este interzisa copierea, distribuirea sau expunerea materialelor prezentate pe oricare pagina de social media “Brasov Wolves” /Fan Shop, sau a unei parti a acestora, catre terte persoane. Este interzisa stabilirea de legaturi la orice parte a acestor paginile de social media “Brasov Wolves”  prin intermediul unor link-uri sau reproducerea fidela a lor sau a oricarei parti din acestea in alt site (mirroring)/produse Fan Shop. Nici un alt fel de utilizare, reproducere sau distribuire nu este permisa fara acordul nostru scris prealabil. Orice incalcare a acestor drepturi va da nastere cailor legale de protectie aferente. Sunteti obligat(a) sa despagubiti, sa aparati si sa excludeti raspunderea “Brasov Wolves” (logo+text) pentru toate si oricare moduri de utilizare neautorizata a materialelor prezentate pe oricare pagina de social media “Brasov Wolves” /produse Fan Shop la care veti proceda. Va informam ca utilizarea neautorizata a oricarei pagini de social media “Brasov Wolves” / produse Fan Shop poate cauza daune ireparabile pentru imaginea “Brasov Wolves” si ca, in cazul unei utilizari neautorizate, vom avea dreptul sa va solicitam incetarea acesteia, suplimentar fata de orice alte modalitati de reparare a prejudiciului produs la care are acces in temeiul legii sau al echitatii.

FEEDBACK SI PREZENTAREA MATERIALELOR PROPRII PE PAGINILE DE SOCIAL MEDIA “BRASOV WOLVES”. Sunteti obligat(a) si sunteti unicul(a) responsabil pentru continutul oricaror materiale postate (prezentate) pe paginile de social media “Brasov Wolves” si va obligati sa nu prezentati pe aceste pagini materiale ilegale, defaimatoare, abuzive sau obscene. Sunteti obligat sa nu prezentati pe aceste pagini nici un material care aduce atingere oricaror drepturi ale oricaror terte persoane, incluzand, dar fara a se limita la drepturi de autor, drepturi asupra marcilor inregistrate, dreptul la viata privata sau alte drepturi personale sau de proprietate.

Desi apreciem interesul Dvs asupra marcii “Brasov Wolves”, nu dorim si nu acceptam nici o idee asupra careia va declarati proprietar, privind designul, tehnologia de productie sau alte propuneri pe care le veti avea. In consecinta, orice material veti prezenta pe oricare pagina de social media/site va fi considerat drept o acordare cu titlu gratuit a drepturilor ne-exclusive de utilizare, de reproducere, de modificare, de afisare, de transmitere, de adaptare, de publicare, de traducere, de creare de materiale derivate din acest material si de distribuire, de transmitere si de prezentare a materialului, indiferent daca acesta a fost adus in prealabil la cunostinta publicului sau a fost creat cu aceasta ocazie.

LINK-uri. Unele link-uri prezentate pe paginile de social media “Brasov Wolves” va vor permite conectarea catre site-uri care nu se afla sub controlul nostru. Paginile de social media “Brasov Wolves”  va vor pune la dispozitie aceste link-uri numai in scop utilitar. Prezentarea unui link nu implica adeziunea marcii “Brasov Wolves” la continutul acestor site-uri, iar noi nu putem fi tinuti raspunzatori pentru continutul nici unui site catre care sunt prezentate link-uri, prin urmare accesarea de catre Dvs. a acestor site-uri se va face pe riscul Dvs. exclusiv.

Reguli de ordine interioara

 1. Comportamentul inadecvat ce poate duce la ranirea altor persoane, este strict interzis.
 2. Nu sunt premise bauturile alcoolice in interiorul patinoarului pe parcursul desfasurarii meciurilor de hochei
 3. Fumatul este interzis in interiorul patinoarului pe parcursul desfasurarii meciurilor (inclusive in pause). Fumatul este permis in exteriorul patinoarului, in spatiile amenajate pentru fumatori. Tigarile electronice sunt, de asemenea, interzise in interiorul patinoarului.
 4. Organizatorul isi rezerva dreptul de a efectua control corporal si de a controla toate bagajele spectatorilor la intrarea in patinoar.
 5. Organizatorul promoveaza un mediu curat, amiabil, de divertisment pentru toti spectatorii. Un comportament inadecvat nu va fi tolerat.
 6. Sunt interzise in patinoar, pe durata desfasurarii meciurilor a obiectelor care pot provoca daune atat celorlalti spectator cat si jucatorilor de pe gheata.
 7. Este interzis accesul in patinoar cu role, skateboards, triciclete, biciclete, scutere etc.
 8. Este interzis accesul cu animale, de orice natura.
 9. Accesul la meciuri se va realiza prin achizitionarea de bilet de la casieriile patinoarului, prin abonament nominal insotit de un alt act de identitate cu poza sau prin ecuson emis de organizator. Este interzisa intrarea la meciuri prin oricare alt mijloc de acces, caz in care persoana va fi evacuata din patinoar cu ajutorul firmei de paza/jandarmeriei/poliei locale.
 10. Biletul de acces se poate scana o singura data, apoi isi pierde valabilitatea. Returnarea contravalorii acestuia nu este posibila.
 11. Abonamentele nu sunt transmisibile iar accesul cu abonament se va realiza doar prin prezentarea unui alt act de identitate ce are poza. Returnarea contravalorii acestora nu este posibila.
 12. Accesul la meciuri se va realiza incepand cu minim o ora inainte de ora inceperii meciului, prin intrarile special amenejate si semnalizate in acest sens. Este interzis accesul in patinoar prin oricare alt spatiu, caz in care persoana va fi evacuata din patinoar cu ajutorul firmei de paza/jandarmeriei/poliei locale.
 13. Nu este permis accesul cu obiecte publicitare/promovare (bannerer, fly-ere, camere de filmat, aparate foto profesionale) fara acordul verbal/scris al managementului organizatorului competitiei.
 14. Nu este permisa filmarea si/sau transmiterea meciurilor pe oricare canal media, fara acordul verbal/scris al managementului organizatorului. In cazul nerespectarii acestei reguli, persoana va fi evacuata din patinoar cu ajutorul firmei de paza/jandarmeriei/poliei locale.
 15. Organizatorul isi rezerva dreptul de a refuza accesul/sederea in patinoar, pe parcursul desfasurarii meciurilor, a oricarei persoane care nu intruneste standardele minime de buna purtare.
 16. Este interzisa lovirea intentionata, cu orice fel de obiect, a peretilor, podelelor, bancilor, scaunelor,geamurilor din jurul ghetei sau a altor parti componente ale Patinoarului. Vinovatilor li se va imputa intreaga valoare a stricaciunilor si li se va interzice accesul in incinta patinoarului.
 17. Pe durata desfasurarii meciurilor si in pauzele aferente este permis accesul spectatorilor doar in cadrul zonelor special amenajate (tribune, peluze, loje/dupa caz, toalete, fan shop). Este interzis accesul spectatorilor pe culoarele vestiarelor, langa mantinela, in zonele neautorizate.
 18. Spectatorilor le revine obligatia de a pastra curatenia in patinoar pe parcursul desfasurarii meciurilor.
 19. Este interzisa sprijinirea/aplecarea de/peste geamuri/balustrade.
 20. Este interzis accesul pe suprafata ghetii.
 21. Copii sub inaltimea de 135 cm beneficiaza de acces gratuit in patinoar (nu si de scaun) dar trebuie sa fie insotiti, pe parcursul desfasurarii meciurilor, de un adult (parinte/tutore). Copiilor neinsotiti nu li se va permite accesul in Patinoar.
 22. Organizatorul nu isi asuma responsabilitatea pentru lucurile personale pierdute in interiorul patinoarului pe parcursul desfasurarii meciurilor.
 23. In caz de incendiu, pastrati-va calmul si urmati instructiunile de iesire din Patinoar.
 24. Aceste reguli vin in completarea Regulamentului de ordine interioara al Directiei Sport si Tineret Brasov, administratorul bazei sportive “Patinoar Olimpic”.

 

 

 

Localizare Patinoar: