Revansa lupilor! Corona Wolves – Nove Zamky 6-3

Al treilea meci al finalei Ligii Mol, intre Nove Zamky si Corona Wolves Brasov, a adus o spectaculoasa victorie a echipei brasovene: 6-3, dupa un meci excelent din punct de vedere al spectacolului! Corona Wolves a jucat foarte bine in prima repriza, cand Zsok a reusit sa deschida scorul in min. 13’32’’. “Recitalul” echipei brasovene a continuat si in repriza a doua, chiar daca Nove Zamky a reusit o egalare la o greseala a “lupilor”, in secunda 17’’. A fost, din nou, repriza lui Zsok, care a semnat hetrick-ul, inscriind in min. 22’59’’ si 31’’37’’. Scorul reprizei a doua, a fost fixat de Martin Saluga, in min. 33’08’’: 4-1.

Repriza a treia a avut mai multe momente distincte, a venit mai intai golul lui Imecs (5-1) dupa care “lupii” s-au relaxat, ceea ce a permis echipei din Slovacia sa marcheze 2 goluri intr-un singur minut: 5-3. A fost “semnalul” revenirii Coronei Wolves, care a fixat diferenta finala, inscriind ultimul gol prin Dornic, care a marcat in poarta goala cu 1 minut si 10’’ inainte de fluierul final.

Numerosul public prezent in tribune, a aplaudat cu frenezie la finalul meciului, victoria “lupilor”,care au reusit sa reduca din diferenta scorului finalei: la general, Nove Zamky conduce cu 2-1. Al patrulea meci al finalei se va disputa vineri, 14 martie, tot pe gheata Patinoarului Olimpic Brasov, de la ora 19.30.

De bun augur, inaintea inceperii partidei, a fost prezenta cunoscutei formatii Compact, fani deja recunoscuti ai “lupilor”, care au interpretat, pe gheata, “Cantec pentru prieteni” cu un refren stimulator pentru publicul prezent la meci.

“In acest meci ne-am creat foarte multe ocazii dar, nu am reusit sa finalizam, intrucat nu am fost suficient de agresivi. In repriza a doua, la 1-1, s-a decis meciul, cand echipa adversa a reusit sa marcheze foarte repede. Apoi, scorul a devenit 3-1, lucru care ne-a afectat destul de mult si nu am mai reusit sa revenit. Brasovul a castigat pentru ca a fost mult mai agresiva in fata portii si, in repriza a treia, chiar daca echipa mea a facut un meci bun, cu o atitudine buna, nu am reusit sa recuperam diferenta mare de scor.” – Spisak Robert – antrenor principal Nove Zamky

“Eram condusi cu 2-0, dupa meciurile din Nove Zamky si, azi, am reusit sa avem un meci perfect din toate punctele de vedere. Sunt pe deplin satisfacut de modul de arbitraj al acestui meci, am fost arbitrati dur dar foarte corect, ma bucura acest lucru. A fost un meci destul de stresant pentru noi, miza era mare si chiar daca la Nove Zamky am pierdut ambele meciuri, trebuie sa recunosc ca, acolo am jucat mai bine. Trebuie sa continuam sa jucam un hochei de calitate, ca si pana acum, asta daca vrem sa castigam Liga Mol. Aceasta victorie ne-a dat increderea de care aveam nevoie, plus ca acum jucam cu un efectiv complet. Speram la acelasi rezultat si pentru meciul de maine.” – Kari Rauhanen – antrenor principal Corona Wolves