Rory Rawlyk revine la Corona Braşov Wolves!

Conducerea sectiei de hochei, de la Corona Brasov Wolves, a semnat azi revenirea spectaculosului Rory Rawlyk pe gheata “lupilor”.

Unul dintre cei mai iubiti jucatori ai publicului brasovean a acceptat, dupa indelungi discutii, sa se alature echipei conduse de Emilian Cernica.
Rory Rawlyk este aparator, are 1,96 m şi 99 kg. După ce a plecat de la Corona, unde a evoluat in sezonul 2012 – 2013, Rawlyk a jucat la mai multe echipe de peste Ocean, iar în ultimul sezon a fost jucătorul echipei Orlando Solar Bears, în ECHL.

Din punctul meu de vedere este o revenire foarte importanta la Brasov, Rory avand mai multe oferte chiar mai bune decat a noastra, una din ele fiind chiar de la Orlando, unde a jucat foarte bine sezonul trecut. La insistentele mele, a ales sa vina la Brasov. Este un alt mare plus adus acestei echipe si sunt convins ca fanii abia il asteapta sa revina pe gheata Patinoarului Olimpic de la Brasov. Rory a plecat in 2013 cu un gust amar, nereusind sa castige si Campionatul National insa obiectivul lui principal, al acestui sezon, este sa devina campion al Romaniei, fapt care nu poate decat sa ma bucure.” – a declarant Emilian Cernica, presedintele sectiei de hochei Corona Brasov