SC Csikszereda – Brașov Wolves: 5-2 (1-1, 1-1, 3-0)

Din cauza unor indisponibilități din lot, echipa noastră s-a prezentat ieri la Miercurea-Ciuc, pentru meciul împotriva echipei locale SC Csikszereda, cu o echipă tânără și cu nu mai puțin de 9 jucători formați de către grupele de juniori ale clubului nostru în echipa de start.

A fost meciul de debut în echipa noastră de seniori și pentru frații Marton Buda (16 ani, portar) și Gabor Buda (20 de ani, atacant).

Chiar și așa, „lupii” au dat o replică foarte dârză timp de două reprize, reușind chiar și să conducă pe tabelă, în ciuda jocului foarte agresiv și pe alocuri lipsit fair-play al adversarilor.

În cele din urmă, gazdele au reușit să se impună în cea de-a treia repriză, când au marcat trei goluri.

Pentru echipa noastră au marcat Pavlo Borysenko (în minutul 13’18”, asistat de către Balazs Gajdo) și Roberto Gliga (în minutul 31’19”, asistat de către Zsombor Molnar).

Pentru echipa noastră urmează, duminică, de la ora 17:30, pe gheața Patinoarului Olimpic Brașov, meciul împotriva echipei ACSH Gheorgheni, care și el va conta atât pentru sezonul regulat al campionatului național cât și al Ligii Erste.