SC Miercurea Ciuc – Corona „Wolves” Brașov: 3-7 (0-3, 1-1, 2-3).

În această seară „lupii” au reputat o victorie foarte importantă în fața „rivalilor” de la Miercurea-Ciuc, chiar pe gheața Patinoarului Vakar Lajos.

„Lupii” au început în forță și în minutul 02’23” deja aveau un avantaj de două goluri.

În minutul 01’55”, Daniel Trancă deschidea scorul, fiind asistat de către Peter Balázs-Szabolcs.

În minutul 02’23, Zoltán Molnar avea să majoreze avantajul echipei noastre, fiind asistat de către fratele său Zsombor și Ede Mihály.

Până la finalul primei reprize „lupii” au reușit să mai marcheze o dată, prin atacantul canadian Carlo Finucci, în minutul 12’34” (neasistat).

„Lupii” conduceau după prima repriză cu scorul de 3-0.

În ce-a de-a doua repriză gazdele au redus din diferență în minutul 33’33” prin Andrei Taratukhin, însă în minutul 38’31” Ede Mihály readucea echipa noastră în avantaj de trei goluri după o fază de atac la care au mai participat Balázs Gajdo și Zoltán Molnár.

După două reprize „lupii” conduceau cu scorul de 4-1.

Repriza a treia a început cu un gol al echipei noastre, în minutul 40’52” Carlo Finucci marcând din nou, fiind asistat de către Cody Carlson.

Gazdele au reușit să marcheze în minutele 45’35 și 47’20” prin Colton Yellow-Horn și Tihamér Becze, însă finalul meciului a aparținut „lupilor”.

În minutul 56’53”, după ce gazdele scoseseră portarul pentru ataca cu un jucător în plus, fundașul canadian al echipei noastre Ben Wilson a marcat cu un șut din propria treime, după o pasă primită de la portarul nostru Patrik Polc.

Câteva secunde mai târziu, în minutul 57’08”, fundașul Huba Bors marca ultimul gol al meciului, fiind asistat de către Ben Wilson și Radim Valchar.

Astfel, echipa noastră își consolidează locul 2 în clasamentul Ligii Erste și urmează o nouă „dublă” împotriva celor de la Miercurea-Ciuc, de această dată la Brașov, pe 13 și 14 februarie.