Sergey Dorofeev noul „lup” al Coronei

Încă un hocheist rus a ajuns la Corona Brașov. Oficialii ,,lupilor” au obținut semnătura fundașului Sergey Dorofeev, în vîrstă de 32 de ani. Acesta vine de la echipa poloneză GKS Tychy, din prima ligă, unde a fost legitimat la debutul acestui sezon.

Hocheistul rus a evoluat mult timp în cea mai valoroasă competiție de hochei din Europa, KHL, la echipe precum Metallurg Novokuznetsk, Severstal Cherepovets, Amur Khabarovsk, dar și în VHL, a doua ligă, ca valoare, din Rusia. De asemenea, Dorofeyev a mai jucat în Kazakhstan și Belarus. Are o statură împozantă, 1,90 m înălțime și 106 Kg.

„Asa cum am anuntat cu ceva timp in urma, ca vom face cateva schimbari la nivelul jucatorilor straini, am semnat cu un jucator puternic, care sper sa ajute echipa pe viitor. Astept de la antrenorul Lindqvist o evaluare a celorlalti jucatori straini si, in functie de asta, vom decide cine ramane si cine pleaca. Dorofeev e un jucator puternic, a evoluat in campionate bune si nu cred ca va avea probleme de acomodare la Brasov si, probabil, va debuta in meciul de vineri cu Vasas.” – Emilian Cernica, presedinte sectie hochei Corona Brasov