Şi goluri şi coate şi pumni : Corona Braşov Wolves – Progym Gheorghieni 9-3

Pe ghaţa Patinoarului Olimpic Braşov s-au confruntat, în cadrul sezonului regulat al Campionatului Naţional, două echipe aflate la poli opuşi în clasament dar şi în ceea ce priveşte disponibilităţile tehnice : Corona Braşov Wolves, lidera campionatului şi Progym Gheoghieni, care luptă aşa cum ştie şi cum poate, pentru un loc mai bun înainte de playoff.

A rezultat un meci cu destule durităţi ale oaspeţilor, la una dintre acestea căzând victimă tehnicul canadian Ian McDonald, lovit în cap, cu cotul , fără ca arbitrul să observe!

Canadianul s-a simţit rău după agresiune şi nu se ştie dacă nu va avea nevoie de un consult la spital…La câteva minute după acestă agresiune, Garrett Clarke şi-a răzbunat compatriotul lovit şi l-a luat la bătaie pe autorul loviturii cu cotul, Yaskevich, cei doi fiind trimişi direct la vestiare şi primind tradiţionala pedeapsă de meci…

Partida a avut şi destule goluri, meritul aparţinând îndeosebi echipei braşovene, a cărei primă linie a fost irezistibilă, prin reuşitele de excepţie, care au asigurat spectacolul sportiv. Golurile ,,lupilor” au fost înscrise de Ian McDonald 2, Roberto Gliga 2, Bryan McGregor, Richard Filip, Tomas Klempa, Zsolt Molnar, Gergo Biro.

Corona Braşov Wolves a acumulat 67 de puncte în clasamentul sezonului regulat al Campionatului Naţional şi va juca urmptoarele două meciuri cu Sportul Studenţesc, la finalul săptămânii viitoare, sambata de la ora 18.30 si duminica de la ora 11.30. 

 

Până atunci, ,,lupii” se pregătesc să susţină ultimele două partide din sezonul regulat al Ligii Mol, meciuri decisive, pentru ocuparea locului IV (luni, cu Belgrad şi joi, cu Debreceni, de la ora 18,30, ambele acasă).