Sport Club Miercurea Ciuc – Corona Brașov: 1-3 (0-1, 01, 1-1)

În această seară, în primul meci al „turului învingătorilor” (Master-round”) Ligii Erste, echipa noastră a reușit să învingă în deplasare pe Sport Club Miercurea Ciuc.

„Lupii” au reușit să deschidă scorul în minutul 06’14 prin Gergo Biro, care a trimis pucul în plasă după o pasă foarte bună a lui Jared Brown.

Jucătorii noștri au reușit să mai marcheze o dată în cea de-a doua repriză, în minutul 27’59”, prin Peter Balazs (care a fost servit ideal de același Jared Brown). La gol a mai participat și fundașul Ede Mihaly.

După ce gazdele au redus din diferență în minutul 44’56”, Daniel Trancă a adus liniștea pe banca „lupilor” în minutul 58’32”, când a reușit să marcheze într-un moment în care echipa noastră juca în inferioritate iar gazdele își scoseseră portarul pentru a ataca în 6 vs. 4.

O mențiune și pentru portarul nostru Zoltan Toke, care a reușit să pareze un număr de 37 de șuturi, terminând meciul cu un procentaj de 97,37%.

Echipa noastră va disputa următorul meci la Brașov, pe data de 23 ianuarie, de la ora 18:30, împotriva echipei FTC Telekom.