Sportul Studențesc – Corona Brașov Wolves 3-10 (0-2; 3-4; 0-4)

“Lupii”, având în componență foarte mulți jucători tineri, s-au impus, cu 10-3 (2-0, 4-3, 4-0) și și-au trecut în cont cele 3 puncte, singurul lucru important în acest meci. Astfel, momentan, cu 2 meciuri înainte de finalul sezonului regulat, brașovenii ocupă locul 3 în clasament, cu 67 puncte (38 meciuri), fiind urmați de Steaua București, cu 59 puncte (36 meciuri) și Progym Gheorgheni, cu 55 de puncte (38 meciuri). Corona va disputa, luni și marți, de la ora 17.30, la Cârța, în compania echipei Steaua București.

”Acesta a fost ultimul meci din sezonul regulat jucat acasă. Deși jocul nostru a pornit mai greu, băieții și-au revenit la timp. Nu este un sport individual și meciul se poate câștiga doar mișcând pucul și marcând. Mâine plecăm în deplasare la Cârța unde ne așteaptă două meciuri grele împotriva echipei Steaua București,” a declarat Otto Keresztes, antrenorul echipei Corona Brașov.

”A fost un meci frumos, care a fost scăpat din mână de arbitri. Au fost câteva offside-uri, iar spiritele s-au încins. În rest le urăm brașovenilor multă baftă în continuare,” a declarat Ioan Martin, antrenorul echipei Sportul Studențesc.