Statistica „lupilor” după prima deplasare a sezonului și informații „la zi” despre echipă.

🏒

În ciuda faptului că două dintre meciurile Coronei „Wolves” Brașov din această primă deplasare a sezonului au fost amânate – cele cu MAC-HKB Ujbuda și Titanok – din cauza faptului că adversarii nu ar fi putut alinia numărul minim de jucători pe foaia de joc (din cauza suspiciunilor de infectare cu COVID 19), echipa noastră este pe locul 1 în competiție cu doar cinci meciuri disputate.

🏒

„Lupii” au câștigat puncte din toate cele 5 meciuri (trei victorii în timpul regulamentar, o victorie în prelungiri și o înfrângere în prelungiri), reușind să adune 12 puncte în clasament.

🏒

Rezultatele echipei au fost următoarele:

✓ 🇭🇺DEAC – 🇷🇴Corona „Wolves” Brașov: 3-4 (OT). Au marcat pentru „lupi”: Tomas Klempa, Roberto Gliga, Radim Valchar și Olivier Damme-Malka.

✓🇭🇺Opten Vasas HC – 🇷🇴Corona „Wolves” Brașov: 0-4. Au marcat pentru „lupi”: Andrei Vasile, Cody Carlson și Radim Valchar de două ori.

✓🇭🇺UTE – 🇷🇴Corona „Wolves” Brașov: 2-4. Au marcat pentru „lupi”: Olivier Damme-Malka, Andrei Vasile, Roberto Gliga și Carlo Finucci.

✓🇭🇺FTC Telekom – 🇷🇴Corona „Wolves” Brașov: 4-6. Au marcat pentru „lupi”: Tomas Klempa de două ori, Daniel Trancă, Carlo Finucci, Cody Carlson și Zsombor Molnar.

✓🇭🇺Dunaújvárosi Acélbikák – 🇷🇴Corona „Wolves” Brașov: 3-2 (OT). Au marcat pentru „lupi”: Olivier Damme-Malka și Radim Valchar.

🏒

Linia bună în clasament se reflectă și asupra golaverajului, echipa noastră mentinându-și un golaveraj pozitiv de +8 (20 de goluri marcate și doar 12 primite).

🏒

Principalii marcatori ai echipei noastre după această deplasare sunt:

✓ 🇨🇿🇷🇴Radim Valchar: 9 puncte (4 goluri și 5 „assisturi”).

✓🇸🇰Tomas Klempa: 7 puncte (3 goluri și 4 „assisturi”).

✓🇷🇴Roberto Gliga: 6 puncte (2 goluri și 4 „assisturi”).

✓🇨🇦🇲🇫Olivier Damme-Malka: 4 puncte (3 goluri și un „assist”).

✓🇨🇦🇮🇹Carlo Finucci: 4 puncte (2 goluri și 2 „assisturi”).

✓🇺🇦🇷🇴Pavlo Borysenko: 4 puncte (4 „assisturi”).

✓🇷🇴Peter Balazs: 3 puncte (3 „assisturi”).

✓🇨🇦Cody Carlson: 2 puncte (2 goluri).

✓🇷🇴Andrei Vasile: 2 puncte (2 goluri).

✓🇷🇴Zsombor Molnar: 2 puncte (1 gol și un „assist”).

🥅De asemenea și portarii s-au descurcat excelent în această deplasare, având următorul procentaj:

✓🇷🇴Zoltan Toke: un procentaj de 92,31% (a apărat poarta „lupilor” în trei meciuri).

✓🇸🇰🇷🇴Patrik Polc: un procentaj de 94,50% (a apărat poarta „lupilor” în două meciuri).

📊

„Lupii” au fost și una dintre cele mai disciplinate echipe ale ligii de până în acest moment, jucătorii echipei noastre adunând în cele 5 meciuri doar 32 de minute de penalizare, cei mai „penalizați” jucători nedepășind un număr de 6 minute de penalizare (adică trei penalizări de câte două minute în cele cinci meciuri).

📝

Astfel, se poate observa că „stafful tehnic” al „lupilor”, format din antrenorii 🇨🇦Dave MacQueen, 🇷🇴Levente Zsok și 🇷🇴Rajmond Fülop au reușit să construiască o echipă foarte competitivă și disciplinată, în ciuda faptului că – din cauza restricțiilor impuse de pandemie – nu s-au putut disputa meciuri de pregătire iar debutul pe gheață s-a produs în meciurile oficiale.

📝

Aceasta este și strategia „lupilor” pentru acest sezon: o echipă foarte bine legată, unită și disciplinată, forța colectivă a echipei trebuind să primeze.

🏒

Ne pare bine să vă anunțăm și despre faptul că – până în acest moment – nu sunt probleme medicale în cadrul lotului „lupilor”, jucătorii pregătindu-se în formulă completă la Brașov pentru debutul în campionatul național, programat pe data de 22 octombrie împotriva echipei CSM Galați.