Trei puncte obtinute din a doua deplasare!

Corona Braşov Wolves se întoarce acasă cu trei puncte, din tot atâtea partide disputate în Austria şi Ungaria, contând pentru Erste Liga. Echipa braşoveană a câştigat meciul cu Vienna Capitals II, după prelungiri, scor 2-1. Gazdele au deschis scorul (1-0, min.5), care s-a menţinut până în repriza a treia, atunci când a ieşit la rampă fundaşul Bors, care a înscris (1-1, min. 49). Cum scorul nu s-a mai modificat, au urmat prelungirile, în care ,,lupii” au reuşit să marcheze printr-un alt fundaş, Sirokovs (min. 4).

A urmat partida cu Ferencvarosi, pierdută cu 0-3, pentru ca echipa braşoveană să încheie deplasarea cu o înfrângere după penaltyuri, în partida cu Fehervari Titanok, scor 2-3. Golurile echipei braşovene, în timpul regulamentar au fost marcate de A. Mihaly şi Wilgosh.

La sfârşitul săptămânii, Corona Braşov Wolves revine pe propriul patinoar, cu alte două partide din Erste Liga, vineri 3 noiembrie cu Fehervari Titanok si sambata, 4 noiembrie cu Ferencvaros, ambele meciuri disputandu-se de la ora 18.30.