Trei victorii și o înfrângere, bilanțul ,,lupilor” în turneul de patru meciuri din Ungaria

În cadrul Erste Liga, Corona Brașov Wolves a disputat patru partide în Ungaria. Bilanțul este : trei succese și o înfrângere. Cea mai importantă victorie a fost înregistrată cu UTE, o contracandidată a echipei brașovene, pentru accederea în play-off. ,,Lupii” s-au impus cu 5-2 (2-0, 2-1, 1-1), golurile lor fiind semnate de Trancă, E. Mihaly, Zsok, Lidhammar și Carlson.

Corona a obținut alte două succese clare, în meciurile cu Hokiklub Budapest, scor 7-2 (2-0, 2-0, 3-2), golurile fiind înscrise de Lidhammar (3), Tendler, G. Biro, Peter B. și Molnar Z și cu Vasas, scor 4-1 (2-0, 1-0, 1-1), prin golurile marcate de Vasile, G. Clarke și Tendler (2).

Înfrângerea a fost înregistrată în meciul de debut al turneului, cu Fehervari Titanok, scor 2-7 (0-1, 0-4, 2-2). Golurile echipei braşovene au fost marcate de Molnar Zsolt şi Zsok Levente În clasamentul Erste Liga, Corona Brașov se află pe locul 3, cu 36 de puncte, din 19 partide disputate.


„Am reusit dupa aceasta deplasare sa aducem 9 puncte si locul 3 in Clasament, in acest moment. In meciul cu echipa Fehervari Titanok am avut o repriza a doua dezastruoasa, din pacate pentru noi, am luat eliminări stupide iar jucatorii nostri nu au reusit sa revină in joc, chiar daca in repriza a 3-a am reusit sa echilibram jocul. Insa chiar si asa nu a fost suficient pentru a putea castiga partida.
In meciul cu HokiClub Budapest ne-am adjudecat punctele si am încercat sa evitam accidentările, un lucru îmbucurător a fost faptul ca am reusit sa marcam multe goluri, bune pentru moralul echipei.
In meciul cu UTE am jucat la adevarata noastra valoare castigand cu 5-2 dar i-am pierdut pentru meciul cu Vasas pe Peretiagin si Borisenko care au fost inapți in acest meci insa speram sa ii refacem ptr meciul de joi cu SC Miercurea Ciuc.
Cu Vasas a fost meci controlat de noi de la inceput pana la sfarsit. A fost un meci in care am vrut sa evitam accidentările si suspendările si nu am jucat la potențial maxim ci doar pentru cele 3 puncte puse in joc.” – ne-a declarat Marius Trandafir, antrenorul secund al „lupilor”.
După cele patru meciuri, ,,haita” a revenit acasă, pentru a pregăti meciul de referință cu SC Miercurea Ciuc, care se va disputa la Brașov, în 1 noiembrie și va conta atât pentru Campionatul Național, cât și pentru Erste Liga.