A treia victorie consecutiva pe final de 2013!

„Lupii” Brasovului au incheiat anul cu o victorie, a treia consecutiva, dupa ce au trecut de Ujpesti TE Budapesta cu 2-1 (1-1, 0-0, 1-0), la capatul unui meci alert, cu multe ocazii de ambele parti, dar cu un final ce i-a adus in pragul infractului pe extraordinarii suporteri ai Coronei.

Brasovenii au deschis scorul dupa doar 5 minute, Molnar Zsolt finalizand cu un puc pus in vinclu o splendida actine personala. Desi puteau aduce linistea, daca nu ar fi ratat doua ocazii imense, „lupii” s-au vazut egalati dupa patru minute, atunci cand pucul expediat de Virag Tamas s-a izbit de patina lui Janos Imre si a ajuns in poarta lui Polc.

Au urmat apoi peste 50 de minute de joc rapid, combinativ, cu faze spectaculoase, ocazii imense si gafe incredibile, insa, tabela a ramas neschimbata. Si, cu 11 secunde inainte de final, in superioritate, „finlandezul zburator”, adica Juhamatti Hietamaki, a marcat golul ce a declansat infernul in patinoar si a pus inca trei puncte, pretioase ca aurul, in dreptul Coronei.

“Consider ca am jucat un meci foarte bun si, am aratat ca, echipa noastra mica, e capabila de mult mai mult decat am aratat pana acum, prin numarul de puncte acumulate. Am luptat mult in acest meci, fundasii nostri chiar si-au facut treaba, pe tot parcursul meciului. Insa, consider ca arbitrii au influentat acest meci, in special in ultimele minute, cu acea eliminare in urma careia am primit si gol. Felicitari echipei adverse si “La multi ani”, pentru anul ce urmeaza.” – Ancsin Janos – antrenor principal Ujpest

“In primul rand trebuie sa incep prin a-i felicita pe cei de la Ujpest pentru un meci de hochei de foarte buna calitate, pe care l-au jucat in aceasta seara. A fost un meci destul de interesant, din punctul meu de vedere, foarte echilibrat, chiar daca, pe gheata, au fost doua echipe destul de epuizate fizic dupa meciurile de ieri seara. Am castigat 3 puncte importante pentru noi si, pentru asta, sunt incantat. Am avut multe ocazii de a inscrie, chiar daca scorul a fost unul foarte strans. Am avut un meci palpitant ce s-a scris in ultimele 11 secunde, foarte importante pentru noi.” – Kari Rauhanen – antrenor Corona