Un nou antrenor la Corona Brasov

„Din pacate sezonul nu a inceput asa cum ne-am dorit. Stim ca avem o echipa valoroasa si vom face tot posibilul sa nu dezamagim suporterii brasoveni. Tot ce pot sa va spun este ca, desi situatia pare dificila, sezonul hocheistic de-abia a inceput si orice se poate intampla, nimic nu este decis inca.
Echipa noastra este compusa atat din cei mai buni autohtoni cat si din stranieri valorosi, suntem sportivi de performanta si stim ca orice schimbare ar interveni noi trebuie sa ne continuam munca intr-un mod profesionist. Avem un nou antrenor, Kovacs Laszlo, atmosfera in vestiar este buna, antrenamentele decurg la intensitate maxima, iar echipa este motivata sa dovedeasca tuturor ca este capabila sa-si indeplineasca obiectivele stabilite, pana la sfarsitul sezonului.
In calitate de capitan al echipei, stiu, ca toti coechipierii mei sunt motivati si doresc sa castige cat mai multe meciuri posibil si sunt convins ca suntem capabili de acest lucru.
Doresc sa mai mentionez un singur lucru, de-a lungul carierei mele nu am intalnit suporteri cum sunt cei de aici. La un meci in care pierdem cu 7-2, sa fim aplaudati, este absolut incredibil si le multumesc pentru acest lucru. Conteaza foarte mult ca sunt alaturi de noi, iar uralele lor ne dau aripi si motivatie sa facem tot ce putem sa nu ii dezamagim.” – Arpad Mihaly, #24, capitanul echipei Corona Brasov Wolves.