Un nou fundaș canadian se alătură „lupilor”

Fundașul canadian Ben Wilson (29 de ani) va completa lotul „lupilor” pentru sezonul 2020/2021.

Ben Wilson a evoluat până acum doar în America de Nord, în ultimele 7 sezoane făcând parte din lotul echipei americane Kalamazoo Wings (ECHL).
În ultimele 4 sezoane a fost căpitanul echipei și un jucător foarte apreciat de către fani pentru atitudinea și devotamentul său.

Ben Wilson, născut în Calgary (Provincia Alberta, Canada), s-a format în ligile nord-americane de tineret AJHL și WHL iar în 2011 a semnat un contract de jucător profesionist cu echipa americană Lake Erie Monsters (AHL).

A mai evoluat în CHL (la echipele Allen Americans și Denver Cutthroats) iar începând cu 2013 s-a alăturat echipei Kalamazoo Wings (ECHL), unde a evoluat până în acest moment, reușind să devină unul dintre cei mai apreciați jucători din lot.

A avut 394 de apariții în ECHL în tricoul echipei Kalamazoo Wings și de asemenea a evoluat într-un număr de 40 de meciuri în AHL și 63 de meciuri în CHL.

Ben Wilson este un fundaș care va aduce un plus de atitudine în jocul echipei noastre și de la care ne așteptăm să devină foarte iubit și de către fanii brașoveni.