Victorie de Ziua Romaniei!

Corona Brasov Wolves – Debreceni 5-3 (2-1, 1-2, 2-0)

 

Corona Brasov Wolves a obtinut o victorie foarte importanta in Liga Mol, dispunand acasa de una dintre echipele “incomode”, Debreceni. Partida nu a fost usoara insa, pentru “lupi” care, desi au dominat mare parte din timp, nu au reusit sa concretizeze toate ocaziile. Echipa Brasoveana a deschis foarte rapid scorul, in min. 2’11’’ prin Klempa, insa, la fel de rapid, s-a trezit egalata.

Scorul primei reprize a fost insa fixat tot de echipa gazda, care a marcat prin Filip Richard, min. 9’36’’. In repriza secunda, Debreceni a inscris de doua ori, fata de numai un gol din contul “lupilor” (Petres Tivadar, min. 33’10’’). Dupa doua reprize, scorul era egal, 3-3, insa, in ultima parte a meciului, Corona si-a asigurat victoria datorita reusitelor lui Nagy Csaba in min 44’46’’ si Mihaly Arpad, care a inscris in poarta goala, in ultimele secunde ale partidei.

Sunt trei puncte in clasamentul la zi, care pot fi confirmate duminica, atunci cand “lupii” vor infrunta HSC Miercurea Ciuc, tot la Brasov, ora 18.30.

_dsc4148

“A fost un meci foarte antrenant pentru fani, s-a simtit destul de bine presiunea lor in aceasta partida, mai ales ca rezultatul a fost unul destul de fluctuant. Trebuie sa felicit portarul Coronei, si-a tinut bine echipa in jocul spre victorie. Imi felicit si echipa dar si portarul nostru, au jucat bine dar rezultatul a fost intors pe ultima suta de metri si Corona a castigat.” – Morgan Jason, antrenor principal Debreceni

_dsc4147

“A fost un joc cu multa presiune, nu a fost usor deloc dar eram oarecum familiarizati cu stilul de joc al lor, mai ales ca jucasem impotriva lor acum cateva zile. Portarul nostru a fost in mare forma azi, a apparat multe suturi pe poarta si ne-a tinut in joc. Sunt fericit pentru aceasta victorie, aveam nevoie de ea si de aceste trei puncte, trebuie sa continuam sa muncim si sa ne pastram pozitia in clasament.” – Martin Lacroix, antrenor principal Corona Brasov

 

_dsc4161