Victorie la scor a hocheiștilor noștri în Liga Erste

Corona „Wolves” Brașov – UTE: 7- 1 (2-1, 5-0, 0-0).

În această seară „lupii Brașovului” au reușit o nouă evoluție magnifică și au reușit să învingă puternica echipă maghiară UTE cu scorul de 7-1.

Echipa noastră a deschis scorul încă din minutul 06’46” prin fundașul canadian Josh McFadden (asistat de către Carlo Finucci).

În minutul 15’31”, același Josh McFadden dublează avantajul „lupilor”, reușind să finalizeze o acțiune de atac la care au mai participat Radim Valchar și Daniel Trancă.

Pe finalul reprizei oaspeții reușesc să reducă din diferență, în minutul 19’35”, cu un șut de la distanță al fundașului Phill Kiss.

2-1 în favoarea „lupilor” după prima repriză!

În cea de-a doua repriză am asistat la un adevărat „recital de goluri” din partea „lupilor” care au reușit să înscrie de 5 ori în poarta lui David Duschek.

În minutul 24’54”, atacantul canadian Cody Fowlie a finalizat o fază de atac în superioritate numerică, fiind asistat de către Cody Carlson și Roberto Gliga.

La faza imediat următoare, în minutul 25’40”, căpitanul echipei naționale și a echipei noastre – Roberto Gliga – a reușit să ducă scorul la 4-1 (din pasa lui Cody Fowlie).

În minutul 36’23” Josh McFadden reușește din nou un „hattrick” (al treilea în acest sezon al Ligii Erste), finalizând – neasistat – un nou atac purtat de echipa noastră în superioritate numerică.

La faza imediat următoare, Daniel Trancă – unul dintre jucătorii de bază ai echipei naționale – duce scorul la 6-1 (fiind asistat către Radim Valchar și tânărul Balázs Gajdo).

În minutul 38’18”, marchează același Daniel Trancă, fiind asistat de către Josh McFadden – din nou omul meciului – și Radim Valchar).

7-1 în favoarea „lupilor brașoveni” după două reprize.

În repriza a treia echipa noastră a reușit să-și conserve avantajul și să-și consolideze poziția a doua în clasamentul Ligii Erste.

Astfel, „lupii” au reușit să obțină 58 de puncte după 26 de meciuri (cu un golaveraj de +41), distanțându-se la 4 puncte de locurile 3 și 4.

Următorul meci al echipei noastre se va desfășura pe data de 7 februarie, tot la Brașov, în compania echipei maghiare Titánok.