Weekend plin de hochei si evenimente la Patinoarul Olimpic Brasov, vineri si sambata, 6 si 7 decembrie, ora 18.30!

In 6 decembrie, va asteptam la aprinderea luminilor in Bradul de Craciun „Corona Wolves”, eveniment sustinut de Starbucks Romania!

Astfel, de la ora 17.30 va fi permis accesul in Patinoarul Olimpic Brasov iar de la ora 18.10 vom aprinde luminile in Bradul „Wolves”.

Fiecare persoana care aduce un ornament de brad in culorile „galben-albastru” ale clubului, va primi un ornament de brad Starbucks (cantitate limitata la 200 de bucati) pe care va trebui sa isi treaca o dorinta (insotita de numele sau). Apoi, va primi o bautura calda oferita de partenerii nostri la acest eveniment Starbucks Romania.

Vineri, dupa finalul meciului, vom centraliza toate ornamentele cu dorinte si vom alege 30 de castigatori (prin random.org) ai unor produse personalizate Starbucks (pahare reutilizabile). Lista castigatorilor va fi publicata pe pagina noastra de facebook, sambata, pana in ora 15.00 iar la meciul de sambata, 7 decembrie, castigatorii isi vor putea ridica premiul de la Fan Shop.

Pe scurt:
1. veniti la Patinoar incepand cu ora 17.30
2. aduceti un ornament de brad galben-albastru pe care sa il puneti in brad, DUPA APRINDEREA LUMINILOR (18.10)
3. primiti un ornament Starbucks pe care scrieti dorinta voastra si NUMELE COMPLET – 200 de bucati
4. sambata, pana in ora 15.00, publicam lista castigatorilor pe pagina noastra de fb
5. sambata, castigatorii isi pot ridica premiul (pahare reutilizabile) de la Fan Shop – 30 de bucati

Sambata, 7 decembrie, de la ora 18.30, la meciul CSM Corona Brasov Wolves – Hokiklub Budapesta, va asteptam la a opta editie a evenimentului caritabil „De Sarbatori, Daruieste un zambet”, eveniment sustinut de Compact B si Adrian Coco Tinca printr-un minirecital de exceptie de la ora 18.15!

Dupa cum stiti deja, acest eveniment presupune ca, la primul gol inscris de echipa Corona Brasov sau la finalul meciului (daca echipa noastra nu inscrie niciun gol in timpul meciului), sa se arunce pe gheata jucarii de pluș, ce ulterior vor fi donate catre copii din centrele de plasament. Si in acest an, jucariile vor fi impartite cu ajutorul colegilor nostrii de la Round Table Romania si Bucurie intr-o cutie iar lista centrelor va fi comunicata ulterior, cu pozele aferente.

Va rugam ca, toate jucariile, sa fie puse in pungi transparente, pentru a evita murdarirea/umezirea lor. Daca jucariile nu sunt noi, avem rugamintea ca ele sa fie sterilizate (spalate) pentru a nu fi respinse de centrele primitoare (vor fi donate, dupa cum stiti deja, copiilor iar jucariile uzate, in special cele din pluș, sunt purtatoare de numeroase bacterii).

De asemenea, daca doriti sa donati si alte bunuri, ce nu sunt de pluș si nu se pot arunca pe gheata, le puteti lasa la Fan Shop, in spatiul special amenajat!

Va reamintim ca, jucariile de pluș , trebuie aruncate pe gheata DOAR la primul gol inscris de echipa Corona Brasov sau la finalul meciului. Va rugam insistent sa respectati regulamentul si sa nu aruncati cu obiecte pe gheata si la alte goluri!

Va multumim pentru intelegere si va asteptam la Patinoar!