Corona Brasov Wolves – Ferencvaros TC 2-1 (1-0, 0-1, 0-0, 0-0, 1-0)

Ultimul meci din sezonul regulat al Erste Liga i-a rezervat echipei noastre un adversar tenace si artagos, Ferencvaros TC. Prima repriza a fost dominata clar de „lupi”, care au inscris foarte repede, autorul golului fiind Tranca (min. 1’30’’). In continuarea actului intai, Corona a dominat categoric, a avut multe ocazii si a supus la o presiune constanta poarta adversa, fara sa mai inscrie.

In repriza a doua, oaspetii au iesit mai curajosi si au restabilit egalitatea, in min. 26’32’’. A fost ultimul gol al meciului, pentru ca, in continuarea reprizei a doua si in ultima, niciuna dintre echipe nu a mai reusit sa inscrie.

Au urmat prelungirile, in care portarii si-au facut datoria si au salvat goluri ca si inscrise. Cum nu s-a mai marcat nici in extra-time, invingatoarea a fost decisa de loviturile de penalitate. In timp ce Ferencvaros nu a marcat niciuna dintre cele cinci lovituri de care a beneficiat, datorita interventiilor excelente ale portarului Patrik Polc, „lupii” au reusit sa transforme a patra lovitura, prin Martin Saluga, astfel incat si-au trecut in cont doua puncte, importante pentru moral.

Urmeaza faza a doua in Erste Liga, al carei program va fi stabilit saptamana viitoare la Budapesta.

Urmatorulul meci al echipei noastre, va fi luni, 15 ianuarie, tot acasa, in compania echipei Steaua Rangers, contand pentru Campionatul National.